Märtsi lõpus kadunuks jäänud USA telenäitleja leiti surnult

Elu24
Copy

USA telenäitleja Cole Brings Plenty lahkus 31. märtsil oma kodust ja juba samal päeval avaldati, et politsei otsib Plentyt kahtlustatavana koduvägivallas. Mõned päev hiljem leiti 27-aastane näitleja surnult.

2018. aastal alanud USA telesari «Yellowstone», kus peategelaset kehastab hinnatud näitleja Kevin Costner, sai 2022. aastal endale selle eelloo jutustava sarja «1923». Viimases mängivad peategelasi Harrison Ford ja Helen Mirren, vahendab IMDb andmebaas.

Telesarjas «1923» sai endale väiksema rolli 27-aastane Cole Brings Plenty, kelle sugulane mängis kandvat rolli «Yellowstone'is». 

5. aprillil leiti Cole Brings Plenty Kansase osariigist surnult, vahendab Page Six. Kohalikud ametnikud said reede lõuna ajal, veidi enne kella 12 teate, et leitud on inimtühi auto. Sündmuskohale läinud politsei leidis auto lähedal asuvast metsast telenäitleja surnukeha.

Plenty surm on hetkel uurimise all, kuid näitleja lahkumist kinnitas tema isa. «Olen meeletult nukker, et pean kinnitama, et minu poeg Cole leiti, kuid ta ei ole enam meiega,» avaldas näitleja isa.

Isa tänas kõiki, kes olid viimastel päevadel koos lähedastega näitlejat otsinud. 

Nimelt lahkus Plenty 31. märtsil kodust, päeval, mil politsei nimetas näitleja peamiseks kahtlusaluseks koduvägivallaga seotud juhtumis. «Me oleme ta nimetanud kahtlusaluseks ja meil on põhjus tema vahi alla võtmiseks,» teatas Kansase politseijaoskond ühismeedias.

Lisaks sarjale «1923» mängis Plenty veel kahes telesarjas, kuid väiksemates osades. Ta tegeles põgusalt ka modellindusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles