GALERII Milline on Jalmar Vabarna küünarnukk? «Reede ÕHTU!» saates asuvad bändiliikmed muusiku ihuosa tuvastama

Elu24
Copy

Eesti parima meelelahutussaate tiitliga pärjatud «Reede ÕHTUs!» on kaks humoorikat ja kaasahaaravat vooru, mis panevad isegi kõike näinud saatejuhtidele pinge peale. Seekord saab palju nalja, kui ansambli Trad. Attack! liikmed Sandra Sillamaa ja Tõnu Tubli peavad tuvastama Jalmar Vabarna isiku pelgalt tema küünarnuki põhjal.

Tänase saate fookuses on ansambel Trad. Attack!, kes sai möödunud aasta lõpus juba kümneaastaseks. Ümmargust sünnipäeva tähistatakse suurusuguse tuuriga üle kogu Eesti, kus teevad kaasa ka bändiliikmete sõbrad Gruusiast.

«Viimasel albumil tegime ühe koostööloo grusiinidega ja üks seos on veel see, et meil on ühine agent,» selgitab saates Sandra Sillamaa. «Ja kui keegi pole veel kuulnud, kuidas Gruusia mehed laulavad, siis võta kuus tükki – juba on laulupidu!» räägib Tõnu Tubli.

Sedapuhku juhib mängulist «Reede ÕHTU!» võistlust Jüri Butšakov ning esimest korda saate ajaloos asuvad omavahel võistlema meeste ja naiste võistkonnad.

«Hakkame siis lahingutega pihta!» kuulutab Butšakov mängu avatuks. Esimene voor on «kehad ja kered», kus võistkondade ülesandeks on vaadelda saates osalevate modellide teatud kehaosa ja anda vastus saatejuhi esitatud küsimusele.

«Täna palume paljastada inimestel oma küünarnuki. Ja küsimus on järgmine: milline neist küünarnukkidest on Jalmar Vabarna oma?» küsib saatejuht Jüri Butšakov.

Foto: Kuvatõmmis saatest

Kas ja kummal võistluspaaril õnnestub Vabarna pelgalt küünarnuki põhjal paljastada, selgub tänases saates. «Reede ÕHTU!» paneb töönädalale lustlikult punkti ja juhatab meeleolukalt sisse nädalavahetuse kell 20.30 Kanal 2-s.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles