HURMAV KLÕPS Jüri Ratas pälvis üllatusliku nominatsiooni: päris äge! Olen südamest tänulik kõigile! (7)

Elu24
Copy
Riigikogu liige, endine peaminister ja endine Keskerakonna esimees Jüri Ratas.
Riigikogu liige, endine peaminister ja endine Keskerakonna esimees Jüri Ratas. Foto: Konstantin Sednev

«Ma sain täna päris põneva üllatuse osaliseks – nimelt olen ma nomineeritud Kroonika meelelahutusauhindadel,» rõõmustab Jüri Ratas ühismeedias.

Mõned päevad tagasi avalikustas Kroonika tänavuse meelelahutusauhindade nominendid. Üllatuslikult on Aasta suunamudija kategoorias nomineeritud ka sotsiaalmeedias laineid lööv poliitik Jüri Ratas

Teisipäeval jõudis rõõmusõnum ka Jüri Rattani, kes kirjutas Facebookis. «Ma sain täna päris põneva üllatuse osaliseks – nimelt olen ma nomineeritud Kroonika meelelahutusauhindadel aasta suunamudija tiitlile! Päris äge! Ma olen südamest tänulik kõigile, kes on mind hea sõnaga toetanud ja julgustanud sotsiaalmeedias oma tegemisi ja toimetusi jagama,» kirjutab ta. 

Otseloomulikult jagab ta uudist koos lustaka fotoga. Teisiti ju üks suunamudija ei saagi! 

«Väärid seda kõige rohkem,» kirjutab üks fänn kõnealuse postituse all. 

Alles mõni aeg tagasi kirjutas Eesti Ekspress loo pealkirjaga: «Rattagram: Jüri Ratase Instagram on ainus Eesti poliitiku konto, mida tasub jälgida».

Siis nentis Ratas Instagramis: «I am the real winner here! (Ma olen siin tõeline võitja – toim) Aga kogu asja võlu peitub tegelikult selles, et mul on lihtsalt maailma parimad jälgijad!»

Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles