PÄEVAHOROSKOOP 3. aprill: Neitsil ei tasu täna teha olulisi otsuseid, Kalad on aga romantilises meeleolus

Copy
Pildil tulbid. Pilt on illustreeriv
Pildil tulbid. Pilt on illustreeriv Foto: Urmas Luik/Pärnu Postimees

Mõnusat kolmapäeva!

JÄÄR

Ilmselt lähtud ennekõike iseenda mugavusest. Ootad, et parter sinu eest hoolitseks, ent kuivõrd sina tema tunnetele mõtled?

SÕNN

Töökaaslaste seltsis on päris mõnus olla. Eriti tore on tühjast-tähjast lobiseda, mistõttu tööasjad ei pruugi kuigi kiiresti edeneda.

KAKSIKUD

Täiesti hea aeg ürituse või esitluse korraldamiseks, kellegi tunnustamiseks, tänu või kiituse avaldamiseks hästi tehtud töö eest.

VÄHK

Hea meelega veedad aega mõnusasti kodus, näiteks häid toite vaaritades. Söögiisu võib olla tavapärasest suurem, katsu piiri pidada.

LÕVI

Oled jutukas, kipud kaaslasi õpetama. Võid oma teadmisi üle hinnata ja võtta enesekindlalt sõna ka teemadel, mis on sulle üsna võõrad.

NEITSI

Kui kedagi armastad, põled soovist ta hea ja paremaga üle külvata. Tahad armsamale kingitusi teha, need peavad olema ilusad ja kallid.

KAALUD

Sind võib vallata mõningane laiskus. Tahaksid pigem puhata ja mängida kui tööd murda. Ilmselt jõuad teha vähem, kui tööpäeva algul plaanitud.

SKORPION

Sind tõmbab inimeste sekka, kus tahad kena välimuse ja vaimukusega silma paista. Eriti naudid vastassoo imetlevaid pilke.

AMBUR

Tahad leida aega sõpradega kohtumiseks. Kui nad endale külla kutsud, kujuneb õhtu ilmselt pikaks ja meeleolukaks.

KALJUKITS

Oled oma teadmistes veendunud ning ootad, et töökaaslased sind kuulaksid ja suhtuksid sinusse kui autoriteetsesse isikusse.

VEEVALAJA

Sind võib vallata soov mööda poode kolada, ilusaid asju vaadata ja selga proovida. Emotsiooni ajel võid kalli sisseostu sooritada.

KALAD 

Täna on raske end tagant sundida. Pigem on tahtmine jõudu nõudvad asjatoimetused tulevikku lükata ja elu vabamalt võtta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles