Aastahiti õhtut juhivad Heidy Purga ja Genka

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aastahitt 2006 auhinnagala õhtujuht Heidy Purga
Aastahitt 2006 auhinnagala õhtujuht Heidy Purga Foto: Liis Treimann

Aastahiti auhinnagalal nädala pärast 3. jaanuaril juhivad õhtut Heidy Purga ja Genka.

«Ma olen aegade algusest nõu ja jõuga proovinud Eesti muusikamaastikku mõjutada. Lõpuks saangi ametlikult öelda, kes tuleb lavale ja kes mitte,» rõõmustab Genka oma rolli üle tänavusel Raadio 2 Aastahiti auhinnagalal.

«Aastahitt muutub iga aastaga,» räägib Heidy Purga, «igal aastal on juhtunud nii mõndagi põnevat. Naljakat ja tõsisemat. Aasta säravaima muusikasündmuse nimetus on igal juhul välja teenitud. Ma ei kujuta ette, mida selleaastane show endaga kaasa toob. Valmis peab olema kõigeks, eriti neid tüdrukuid ja poisse silmas pidades, kellega koos saadet juhime.»

Lavale astuvad auhindu vastu võtma ja esinema R2 Aastahiti esikolmik, Aasta Demo, R2 Toimetuse Lemmik ja Uus Tulija. Lisaks tänavune Unistuste Bänd ja üllatuskülalised. Lava taga vestlevad muusikute ja staaridega reporterid Liis Lass ja Korraldajaonu.

Pidu Club von Überblingenis algab 3. jaanuaril kell 20 ning üritusel vanusepiirangut ei ole.
Tänavuse auhinnagala telepildi kujundab tuntud režissöör Masa, kodanikunimega Hindrek Maasik. Masa on hinnatud muusikavideote autorina.

Aastahiti hääletamine kestab veel aasta lõpuni. Oma lemmiklauludele saab hääli anda internetis Raadio 2 kodulehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles