Anne&Stiil valis TMW stiilseimaks koosseisuks Tenfold Rabbiti

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Laulu II poolfinaali lugude salvestus / Tenfold Rabbit
Eesti Laulu II poolfinaali lugude salvestus / Tenfold Rabbit Foto: Jelena Rudi

Eesti andekaim ja stiilseim ajakiri Anne&Stiil koostöös Tallinn Music Weekiga andsid sel aastal esimest korda välja stiiliauhinna, mille pälvis ülekaalukalt ansambel Tenfold Rabbit. Võitja valis ajakirja toimetus välja lugejate kaasabil ajakirja Facebooki-lehel.

«Toimetusele jäi silma mitmeid suurepäraselt andekaid esinejaid, ent lugejate silmis oli vaid üks võitja - juba konkursil Eesti Laul 2012 kuulajaid hullutanud Tenfold Rabbit,» tõdes ajakirja Anne&Stiil peatoimetaja Ester Kannelmäe.

Auhinna raames kingib Anne&Stiil võitjale võimsa fotosessiooni ja täiusliku paketi pressifotosid. Lemmikuks osutunud bändi liikmetele antakse Anne&Stiili poolt ka viimane stilistikalihv nii pressifotodeks kui lavaesinemisteks.

«Me ei hakka Tenfold Rabbiti meestele uut imagot looma vaid jagame nippe tulevasteks esinemisteks laval ja meedias, lihvime poiste väljakujunenud mõnusat look’i ning jäädvustame selle fotodele,» lisas Ester Kannelmäe.

«Meil on eriliselt hea meel, et Anne&Stiil on võtnud oma südameasjaks ka Eesti muusikat ja bände toetada - hea promopakett, sealjuures valik proffe, lahedaid ja isikupäraseid pressifotosid on vajalik töövahend igale artistile, tänu Anne&Stiili auhinnale saab üks bänd festivalikavast nüüd sellise materjali enda käsutusse,» kommenteeris festivali korraldaja Helen Sildna.

Anne&Stiili artistifoto-meeskonda kuuluvad ajakirja peatoimetaja Ester Kannelmäe, stilist ja Eesti üks tuntuimaid moeblogijaid Britta Talving, fotograaf Maiken Staak ning kõigi staaride lemmikmeikar ja soenguseadja Mammu. Värskeid promopilte saab peagi näha Anne&Stiili blogis.

Tallinn Music Week 2012 toimus 29.-31. märtsil ning esitles kolme päeva ja öö jooksul üle kogu linna toimuvatel kontsertidel 183 artisti 13 riigist. Festivalimelust sai osa 11 200 muusikasõpra ning Eesti artiste olid vaatamas ka talendiavastajad üle maailma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles