«Tema sõbrad olid marssinud tema tuppa, pikutanud tema sängis ja söönud ära tema salaamivorsti, kui järsku oli terve korter paksu suitsuhaisu täis,» kirjeldab «Kuuuurija» saatejuht Katrin Lust ühe Tartu kortermaja argielu, mille on rikkunud mees, kes oma naabritele meelehärmi tekitab.

Selle nädala «Kuuuurija» saade võttis suuna Tartu Karlova linnaosa poole, kus rahulikku elu nautivate tartlaste argipäevi häirib üks tülikas naaber.

«Kui tal need joomatuurid on, siis nad päevast päeva siin joovad,» viitab Ahti oma naabri Anti tegemistele. Kusjuures Anti, kes plaanib oma vaatenurka telesaates selgitada, läheb enne, kui jõuab seda teha, «Kuuuurija» kaamerate ees oma napsise sõbraga kaklema.

Pull hakkas pihta joomasõprade tekkimisel

Muresid tekitav maja asub Tartu kesklinnast umbes kümneminutilise jalutuskäigu kaugusel, Karvola linnaosas Tähe tänaval. Kiviviske kaugusel asub ka kunstikool Pallas.

Möödunud aasta novembris kolis kõnealusesse majja ka Järva-Jaanist pärit Ahti, kes kolis Tartusse kuus aastat tagasi. Maxima toidupoes turvamehena töötav Ahti räägib «Kuuuurijale» järgmist: «Siin hakkas see pull pihta mitte siis, kui me novembri algul siia kolisime, sest kohe alguses ei olnud, kuskil lõpupoole hakkas see tsirkus pihta tollega. Kui reaalselt sinna kõrvalkorterisse kolis.»

Kommentaarid (2)
Copy