KLÕPS Lõuna prefektuuri esimese aprilli postitus lõbustab netirahvast

Elu24
Copy
Puhumisreid. Illustreeriv foto.
Puhumisreid. Illustreeriv foto. Foto: Sander Ilvest

«Ei tea, kas kass oli kaine,» naljatavad mitmed Lõuna prefektuuri ühismeediasse tehtud naljapostituse all.

«Tänasest on nii, et osale sa liikluses neljal rattal, neljal käpal, kahel jalal või mõne muu abivahendiga – kõik, absoluutselt kõik peavad puhuma,» teatas Lõuna prefektuur esimesel aprillil enda Facebooki kontol. Illustratsiooniks lisasid nad armsa foto, kus kass justkui alkomeetrisse puhus. «Vabandame juba ette võimalike liiklusseisakute ja ebamugavuste pärast!» lisas Lõuna prefektuur naljatades. 

Kõnealune naljapostitus on aga juba lühikese ajaga ohtralt tähelepanu pälvinud. Postituse alla kommentaariumisse on kodanikud lisanud kümneid loomafotosid. «Proovime kodus püsida ja vaikselt olla,» kirjutas näiteks üks ja lisas foto oma kassist. «Ei tea, kas kass oli kaine,» naljatasid mitmed. «Tundub, et kass tuli pummeldamast, loodan, et oli kaine.»

Üks aga palub suisa naljatades politsei abi. «Palun tulla minu maja ümbrusesse kasse kontrollima. See, mis hääli nad õhtuti teevad, annab märku sellest, et kained nad küll ei ole. Joovastava aine iseloom pole teada, aga lisainfoks võin öelda, et see juhtub igal kevadel.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles