NÄDALAPROGNOOS Neil päevil tasub jälgida märke enda ümber: elu näitab, mida jätta, mida võtta

Margit Korbe
, astroloog
Copy
Oleme keset muutusterohket varjutuste perioodi, mil elu seab sisse uued käigud järgmiseks kuueks kuuks.
Oleme keset muutusterohket varjutuste perioodi, mil elu seab sisse uued käigud järgmiseks kuueks kuuks. Foto: Erakogu

Sellised on planetaarsed ühismõjud, mis saadavad meid kuupäevadel 1. – 7. aprill 2024. Loe lähemalt, mida nädal toob.

Viibime jätkuvalt varjutuste perioodis, mille teine laine saabub koos päikesevarjutusega 8. aprillil. Praegu võib olla paljuski aga suurte segaduste aeg, sest olulised muutused on veel ees ning samas Merkuur pöördub teisipäevast retrograadseks. 

Alanud nädal on ka kuutsükli lõpunädal ning väsimus võib olla suur. Õhus on teemad, mis nõuavad meilt mingisugust lahtilaskmist. Pange tähele, millised vanad käitumismustrid, mõtted, tunded ja hoiakud endast märku annavad. Uutele algustele ärge sel nädalal veel panustage. Midagi vana tahab pildilt lahkuda.

Retrograadne Merkuur võib tuua omalt poolt takistusi, viivitusi ning vajadust vigade paranduse järele. Inimesed, kellega on jäänud midagi olulist läbi rääkimata või lahendamata, võivad ilmuda nüüd välja ja selleks võimaluse anda. Tähenduslikud projektid ja plaanid, mis on varem mingil põhjusel ootele jäänud, võivad nüüd taaskäivituda, et saada lõpetatud.

Parem on leppida tõsiasjaga, et oleme keset ettearvamatuid muutusi, kui püüda oma tahet jõuga läbi suruda. Sellisel ajal nagu praegu on kõige parem olla voolav, lahtine ja kohanev. Võib võtta hetki, et märgata ja kuulatada, mida universum öelda tahab ning millises suunas sind juhtida püüab. 

Planeediseisud nädalapäevadel

Kolmapäeval jõuab Veenus ühendusse Neptuuniga, tuues päeva unistavaid ja igatsevaid meeleolusid. Romantikutele on see päev igati sobilik, kuid praktiliste ülesannetega tegelemine võib olla nüüd keerulisem. Rahaasjus ei maksa midagi suurt otsustada.

Veenuse-Neptuuni parim omadus on aga suur empaatiavõime ning emotsionaalne intelligentsus, eriti südameasjus. Teist inimest tajutakse paremini ja tema soove seatakse kergemini esikohale. 

Vallalised võivad aga unistada nüüd armastusest, kuid tuleb olla ettevaatlik, et igas kärnkonnas printsi ei nähtaks. Selles mõjus on kerge inimesi liigselt idealiseerida. Loovusele mõjub see taevaseis samuti imehästi. 

Reedel liigub Päike üle Kuu Põhjasõlme, mis tähendab, et inimesed on häälestumas selgemalt suunale, milles nad tegelikult ka edasi liikuma peavad. See võib olla tähenduslik aeg, mil kohtutakse kellegagi või millegagi, mis hakkab mängima suuremat rolli just tulevikus. Juba alates neljapäevast võiks jälgida märke enda ümber - kuhu universum sind lükkab ja tõmbab?

See teekond on seotud suurema julguse, vapruse ning n-ö oma tee käimisega. Mis on sinu individuaalne missioon ja kutse? Milles oled sina teerajaja? Mis on see sinu sisemine säde, mis paneb kõik liikuma? Milline on sinu isiklik uus tulevik? 

Laupäeval teeb Veenus sekstiili Pluutoga, lisades suhetesse kirge ja sügavust. Pealiskaudsetele suhtele siin ruumi ei jätku, ent see-eest saab tungida olulistes suhetes tuumale veelgi lähemale.

Sel päeval ollakse tugevamas kontaktis oma tegelike soovide ja ihadega ning tahetakse kogeda elu oma täies värvispektris ja intensiivsuses. Mõistagi on see hea aeg lähisuhetele, aga ka loomingulisele tegevusele ja meelelahutusele, mis pakub suuremat emotsionaalset naudingut. 

Raha ja ressurssidega seotud küsimustes on võimalik teha läbimurre.

Kuu on tühikäigul

Kolmapäeval kell 08.40–12.08

Reedel kell 08.39–14.13

Pühapäeval kell 11.26–14.25

Nendel aegadel tasub vältida olulisi algatusi ja otsuseid, kui eesmärk pole just midagi tühistada.

Siit saad teada lähemalt Kuu tühikäigu kohta!

Retrograadsed planeedid

Merkuur on retrograadis 2. aprillist 25. aprillini.

Siit saad teada lähemalt planeetide retrograadsuse kohta!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles