Rahandusministri seljas olnud pusa sai kriitikat: see on rahva üle naermine juba (8)

Kristiina Reimand
, reporter/toimetaja
Copy
Rahandusminister Mart Võrklaev tõdes, et kui ministeeriumite palgafond on külmutatud, on samas luubi alt välja jäänud sihtasutused.
Rahandusminister Mart Võrklaev tõdes, et kui ministeeriumite palgafond on külmutatud, on samas luubi alt välja jäänud sihtasutused. Foto: Mihkel Maripuu

Kui rahandusminister Mart Võrklaev uhiuue pusaga sotsiaalmeediasse pildi postitas, ei arvanud ta ilmselt, et see päädib kriitiliste kommentaaride ja humoorika meemimölluga. «See sõnum pusal ei peaks indikeerima negatiivset kohustust, vaid see on tänusõnum selle eest, et me kodanikena iga päev makse maksame,» leiab Võrklaev kriitikale vastates.

Nagu paljud teisedki poliitikud, on Xis (endine Twitter) aktiivne ka rahandusminister Mart Võrklaev. Paraku aga läks ministri eelmisel nädalal tehtud säuts kulutulena levima ja seda mitte just positiivses mõttes. 

«Maksutahe on kaitsetahe. Selleks, et kaitsetahet realiseerida on vajalikud aga vahendid, mille soetamist toetab maksutahe,» säutsus rahandusminister Mart Võrklaev, kes lisas juurde foto endast koos maksu- ja tolliameti peadirektori Raigo Uukkiviga ja kaitseminister Hanno Pevkuriga.

Kommentaarid (8)
Copy
Tagasi üles