VIDEOINTERVJUU Diana Klas räägib, miks ta Egiptusest tagasi Eestisse kolis: nad oskavad seal ainult petta. Läksin ühe poemüüjaga kaklema! (5)

Katrin Lust
, Elu24 peatoimetaja
Copy
Diana Klas
Diana Klas Foto: Facebook/Diana Klas

Laulja ja näitleja Diana Klas on teinud viimase kuu jooksul ohtralt Tiktoki postitusi Hurghadast Egiptusest koos ansambel Respekti solisti Kerdo Möldriga. Nendel postitustel on suur hulk vaatajaid ning Klasi ja Möldri kolimine lõunamaale pakub paljudele huvi. Ometi pole kõik siiski nii lilleline, kui eemalt paistab. «Nad nii õudselt oskavad petta, et see kõik on väga õudne. Eestlased pole kaugeltki kõige hullemad...» ütleb Klas, kes lubab, et rohkem Egiptusesse ta oma jalga enam ei tõsta.

Diana Klasi sõnul tuli Egiptusesse kolimise mõte talle pähe juba eelmisel aastal, kui kulud Eestis hakkasid taas ülepea kasvama. «Hurghadas üürisime kolmetoalise korteri 300 euro eest kuus ja muud kulud on seal Eestiga võrreldes sisuliselt olematud!» rääkis Klas Elu24-le, olles äsja saabunud Egiptusest tagasi kodumaale.

«Ma kolisin sinna tegelikult suvel koos emaga ja mõtlesin, et ma jään sinna väga pikaks ajaks,» räägib naine hulljulgest plaanist, mille ta võttis ette koos oma 78-aastase emaga, «Läksime kolmekesi, sest kaasas oli ka minu väike koer ja esimesed nädalad oligi kõik väga tore.»

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles