BLOGI JA GALERII «Korralik küte!» Tähesaate džässivoorus skättimist katsetanud Saara Nüganen pani eksperdid ahhetama

Copy

Meelelahutuslik «Tähtede täht» telesõu on taas teie ees ja märtsi viimasel pühapäeval seisavad kaheksa staari vastamisi džässižanriga. Nagu ikka, saad tänaõhtusele Kanal 2 saatele kaasa elada otseblogi vahendusel, millega liituvad täna kaks vinget külalist: «Krimi» saatejuht Taavi Otsus ja «Telehommiku» uudistelugeja Ingela Virkus. 

«Tähtede tähe» esimesel hooajal pakkus just džässisaade kõige ootamatumaid ümberkehastumisi ja suurimaid vokaalseid üllatusi. Nii tuleb ka sel korral artistidel leida endale sobiv lugu džässi rikkalikust kollektsioonist.

Lava muundub hubaseks džässiklubiks, kus kõlavad ajatute klassikute säravad pärlid. Nende lugude meloodiad on paitanud kuulajate kõrvu juba ligi sajandi ning neid on esitanud maailmakuulsad artistid nagu Frank Sinatra, Bing Crosby, Louis Armstrong ja mitmed teised.

Seekord astuvad Mart Juure kõrvale stuudioekspertide laua taha andekas muusikute duo Kadri Voorand ja Siim Aimla.

Nagu ikka astuvad lavale selle «Tähtede täht» hooaja staarid Tanja Mihhailova-Saar, Saara Nüganen, Ott Lepland, German Gholami, Carlos Ukareda, Anett Kulbin, Antti Kammiste ja Eleryn Tiit.

Tagasi üles