Netflixi sarjast tuntud näitleja suri vaid 27-aastaselt

Elu24
Copy
Näitleja Chance Perdomo.
Näitleja Chance Perdomo. Foto: Shutterstock

Näitleja Chance Perdomo, kes sai tuntuks Netflixi sarjas «Chilling Adventures of Sabrina», suri vaid 27-aastaselt. Näitleja esindaja kinnitas, et Perdomo surma põhjustas mootorrattaõnnetus.

Näitleja Chance Perdomo suri 30. märtsil mootorrattaõnnetuses, vahendab People. Keegi teine õnnetuses, mis nõudis 27-aastase Perdomo elu, viga ei saanud.

«Kõik, kes teda tundsid, tajusid tema kirge loomingu vastu ning tema rahuldamata janu elu vastu,» avaldasid Perdomo lähedased ametlikus teadaandes. 

1996. aasta oktoobris Los Angeleses sündinud, kuid Inglismaal üles kasvanud Perdomo plaanis esialgu õppida juurat, kuid valis hiljem hoopis näitlemise. Oma esimesed rollid tegi ta Londoni noorteteatri laval. Näitlemist teleekraanil 2017. aastal. Kaks aastat hiljem sai ta peaosa eest sarjas «Killed by My Debt» BAFTA nominatsiooni.

2018. aastal sai Perdomo kandva rolli Netflixi populaarses sarjas «Chilling Adventures of Sabrina».

Järgnevatel aastatel tegi Perdomo kaasa kolmes «After» filmis, mida kriitikud eriti soojalt vastu ei võtnud.

Siis saabus järjekordne paljulubav roll. Nimelt sai Perdomo 2023. aastal rolli telesarjas «Gen V», märulikomöödias, mis on järg populaarsele sarjale «The Boys». «Gen V» esindaja avaldas, et Perdomo surma järel liigub teise hooaja filmimine kaugemasse tulevikku.

«Me ei suuda sellega kuidagi leppida,» tõdesid sarja produtsendid People'ile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles