GALERII Aktsiooni «Puhas ilu» avaüritus tõi kohale mitmeid loomulikku välimust väärtustavaid tuntud naisi

Elu24
Copy

7. aprillil käivitub Eestis teist korda «Puhas ilu» aktsioon, mis julgustab naisi omaks võtma ja väärtustama oma loomulikku ilu. Vaata galeriist, kes olid tulnud 28. märtsil toimunud aktsioonieelsele avaüritusele Tallinn Design House'is!

Tänapäeval, kui sotsiaalmeedia ja turundus mõjutavad aina enam ilustandardeid, on puhta ilu tähtsustamine naiste hulgas muutunud üha olulisemaks. Puhas ilu sümboliseerib enda aktsepteerimist ja armastamist ilma meigi või kosmeetiliste protseduurideta, rõhutades enesekindlust, väärikust ja tervislikku suhtumist oma kehasse. Algatus kutsubki Eesti naisi astuma sammu suurema enesearmastuse ja autentsuse poole.

«Kui õpitakse hindama oma loomulikku välimust, väheneb sõltuvus meedia loodud ebarealistlikest iluideaalidest, mis omakorda loob tervema vaimse keskkonna ja soodustab positiivset enesepilti, mis on oluline igapäevase stressi ja survega toimetulekul,» rääkis Berrichi asutaja Berit Joosep.

Aktsiooni jooksul saavad alates 7. aprillist kõik huvilised kümne päeva jooksul igal õhtul enda jaoks oma aja võtta. Huvilistele avaneb tasuta juurdepääs platvormile, kuhu laetakse üles videod näohooldusest, selle olulisusest ja näojoogast.

Lisaks jagavad tuntud Eesti naised Rita Rätsepp, Karmen Pedaru, Saara Pius, Kristel Aaslaid ja Reet Härmat oma lugusid loomulikust ilust ja kuidas end oma nahas hästi tunda.

Aktsiooni «Puhas ilu» avaüritus. Modell Karmen Pedaru. 
Aktsiooni «Puhas ilu» avaüritus. Modell Karmen Pedaru. Foto: Gerthrud Grents

Eelmise aasta algatuses osales kokku ligi 1300 Eesti naist, kes kõik kogesid positiivset mõju oma enesehinnangule ja näohooldusrutiinile. Paljud osalejad täheldasid, et väljakutse julgustas neid oma välimuse eest paremini hoolitsema, leidma toetust teistelt naistelt ning kasvatama enesekindlust. 

Algatusega tasuta liitumise kohta leiab infot Berrichi Facebooki ja Instagrami lehtedelt. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles