OHOO Pakendikeskuse reklaamipärlid võtavad näitusel koha sisse

Elu24
Copy
Pakendikeskuse reklaam pärast Suur-Sõjamäe jäätmejaamast alanud tulekahju, milles sai kannatada ka Pakendikeskuse laohoone.
Pakendikeskuse reklaam pärast Suur-Sõjamäe jäätmejaamast alanud tulekahju, milles sai kannatada ka Pakendikeskuse laohoone. Foto: Pakendikeskus

Eesti Huumorimuuseumis avatakse 1. aprillil humoorikas näitus «Pakitud huumor», kus esitletakse Pakendikeskuse parimaid reklaame. 

Pakendikeskus on tuntud oma humoorikate reklaamide poolest, mis kajastavad ühiskonnas hetkel aktuaalseid probleeme ja olukordi. «Nende kommunikatsioon tasakaalustab aktuaalseid teemasid emotsionaalse ja humoorika lähenemisega, pakkudes samas originaalsust,» ütleb Rapla maakonnas Purku külas asuva huumorimuuseumi eestvedaja Andrus Tamm.

Andrus Tamm
Andrus Tamm Foto: Erakogu

«Huumor on nende reklaamide lahutamatu osa. Pakendikeskuse reklaamid ei jäta kedagi ükskõikseks ja ehkki on ka neid, kellele kõik teemakäsitlused ei meeldi, teeb see kogu asja hoopiski huvitavamaks,» räägib Tamm, lisades, et Pakendikeskuse löövamad reklaamid levivad ühismeedias välgukiirusel ning tihti on näha fraasi: «Pakendikeskus tegi seda jälle!»

«Pakendikeskus ei tunne piire – olgu tegemist presidendi või peaministri abikaasaga – piisab vaid mõnest prominendist ja nende väiksemastki skandaalist ning juba valmib naljakas reklaam, mis kõiki lõbustab,» ütleb huumorimuuseumi juht. 

Näitus Pakendikeskuse reklaamidest.
Näitus Pakendikeskuse reklaamidest. Foto: Eesti Huumorimuuseum

Eesti Huumorimuuseumis avataval näitusel eksponeeritakse Pakendikeskuse reklaamivalikut nii füüsilisel kujul kui ka videotena.

Näitus «Pakitud huumor» avatakse 1. aprillil 2024 kell 12. Näitus jääb avatuks kuni 30. augustini 2024 kella 15ni.

Eesti Huumorimuuseum asub Rapla maakonnas Purku külas Sääre 5 ehk Purku vanas koolimajas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles