PÄEVAHOROSKOOP 29. märts: Kaksikutel on hea aeg endasse vaatamiseks, Veevalaja peab rahaasjades ettevaatlik olema

Copy
Pilt on illustreeriv
Pilt on illustreeriv Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Mõnusaid pühi!

 

JÄÄR

Ilmselt tunned end ärksa ja energilisena, tegutsemistahet tuleb üha juurde. Tahaksid sõpradega kohtuda, et üheskoos uljaid plaane teha.

SÕNN

Ehkki käes on kallid kevadpühad, tiirlevad sinu peas eeskätt karjääri arendamisega seotud mõtted ja vormuvad töised plaanid.

KAKSIKUD

Hea aeg endasse vaatamiseks, hingesoppides toimuva analüüsimiseks. Sind võib vallata rahutus ja soov kuhugi kaugele ära sõita.

VÄHK

Jutuajamised armastatud inimesega võivad olla sügavad, tõsised, üdini ausad ja tugevalt liitvad. Ent valitseb ka vaidluste oht.

LÕVI

Nüüd on taas aega mõelda teemale, mis sinu jaoks elus kõige tähtsam – armastusele! Võiksid kallimaga koos tulevikuplaane seada.

NEITSI

Mõtle põhjalikult läbi, mida tahaksid oma igapäevastes harjumustes muuta, et elu oleks veelgi tervislikum ja kvaliteetsem.

KAALUD

Suhted võivad kiskuda pingeliseks. Mine pigem kodust välja, anna endale võimalus loominguga tegelemiseks ja inimestega tutvumiseks.

SKORPION

Aeg võib tuua põnevaid, nutikaid ideid. Kui räägid õhinal neist kaaslastele ja nad ei võta vedu, kipud oma mõtteid peale suruma.

AMBUR

Pane paika plaanid järgnevaks nädalaks – mis valdkonnas tahaksid end arendada, mida sooviksid juurde õppida.

KALJUKITS

Sul jagub võimekust mingit teemat süvitsi analüüsida, ehk ka loogika abil mingile olulisele saladusele jälile jõuda.

VEEVALAJA

Rahaasjades ole ettevaatlik. Kui mõtlematult tegutsed, lõpeb jalutuskäik kaubanduskeskusse kotitäie kasutute asjade ostuga.

KALAD 

Kohtumised ja jutuajamised võivad võtta huvitava pöörde. See ei ole pinnapealse lobisemise, vaid hingesaladuste avamise aeg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles