FOTOD Jaagup Kreemi tütar pühendas isale sünnipäevaks südamliku postituse: tänu sulle olen õppinud, kuidas olla tugev ja hooliv

Elu24
Copy
Annabel ja Jaagup Kreem Terminaatori 35. sünnipäevakontserdil.
Annabel ja Jaagup Kreem Terminaatori 35. sünnipäevakontserdil. Foto: Rene Lutterus

«Aitäh, et oled alati olnud minu jaoks olemas,» kirjutab Jaagup Kreemi tütar Annabel ühismeediasse tehtud armsas postituses. 

«Õnnitleme minu imelist isa sünnipäeva puhul!» kirjutab Jaagup Kreemi tütar Annabel ühismeediapostituses, kus jagab armsaid fotosid koos 51. sünnipäeva tähistava isaga. 

«Täna tähistame mitte ainult aastaid, vaid ka seda, kuidas sa oled olnud minu suurim eeskuju. Tänu sulle olen õppinud, kuidas olla tugev, hooliv ja visa,» kirjutab ta südamlikus postituses. «Aitäh, et oled alati olnud minu jaoks olemas. Armastan sind rohkem, kui sõnad suudavad väljendada!»

2022. aastal andis Annabel Elu24-le pika intervjuu, kus muu hulgas rääkis, et sai mikrofoni esimest korda kätte juba lasteaias. «Vanemad ka ei teadnud, et ma laulda oskan,» rääkis ta muigega. «Muusika on minuga tegelikult terve elu kaasas käinud. Alates hetkest, mil sündisin...» Ka toona tunnistas neiu, et peab enda suuremaks iidoliks omaenda isa.

Kuigi Annabel ei puudunud väiksena pea üheltki Terminaatori esinemiselt, ei ole ta bändiga lavale just palju kordi sattunud. «Isa on mind hästi hoidnud. Ta kardab, et ma saan negatiivse tagasiside näol haiget, ja ta on proovinud mind selle eest hoida,» avaldas ta.

Viimati astusid nad koos aga üles Terminaatori 35. sünnipäeva kontserdil.

Loe pikemalt siit:

INTERVJUU 〉 Norimise pärast muusikakooli pooleli jätnud Annabel Kreem ihkab suurele lavale: minu ainsaks iidoliks on minu isa

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles