Prokuratuur kinnitab: Suure-Lähtru tragöödias tunnistajatena üle kuulatud pereliikmetele pole kahtlustust esitatud (5)

Elu24
Copy
Häirekeskus sai 5. veebruaril kella 11.40 paiku kõne, milles teatati, et pere koer tõi Läänemaal Suure-Lähtrus ühe talu terrassile surnud imiku.
Häirekeskus sai 5. veebruaril kella 11.40 paiku kõne, milles teatati, et pere koer tõi Läänemaal Suure-Lähtrus ühe talu terrassile surnud imiku. Foto: Sander Ilvest

Prokuratuuri nõunik sõnas, et hetkel on nad kõnealuses menetluses pereliikmed tunnistajatena üle kuulanud selleks, et juhtunu asjaolud välja selgitada.

Kolmapäeval rääkisid «Pealtnägija» saates Suure-Lähtrust leitud imiku hülgamises kahtlustatava naise pereliikmed – ema, isa ja õde. «Seda me tahaksime ise ka teada, mis siis toimus tol öösel või hommikul,» nentis õde, kinnitades, et pereliikmetel ei olnud naise rasedusest aimugi. «Ma ei saa lihtsalt aru, kus kohas see kõht oli. Selja taga või?» väljendas hämmingut pereemagi. 

Sellegipoolest on pere lähedased sattunud sõimu ja ähvarduste keskele. Nii mõnedki leiavad, et pere pidi naise rasedusest teadlik olema. «Mind isiklikult ka muidugi ähvardati, aga see on nii ebareaalne, et sind süüdistatakse millegi eest, mida sa ei tea, sa pole sellega seotud,» nentis kahtlustatava õde «Pealtnägijas». «Ma ei mõista seda lihtsalt. Üks räägib ees ja terve leelokari laulab järele,» sõnas pereema.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles