Ta tuleb tagasi! Cool D annab pärast 12 aastat kestnud pausi välja uue albumi

Elu24
Copy
Räppar Cool D.
Räppar Cool D. Foto: Mihkel Maripuu

Räppar Cool D fännidel on põhjust rõõmustamiseks, sest peagi ilmub mehe uus kauamängiv «Mõnuaine»! See on Cool D esimene album pärast 12 aastat kestnud pausi. 

Eestikeelse räpile aluse pannud Cool D ilmutab kuu aja pärast albumi «Mõnuaine», mis esialgu ilmub vaid vinüülplaadina. Albumil kuuleb Eesti esiräpparit ikka temale omases hoogsas ja kaasakiskuvas vormis.

Lisaks täiesti uutele paladele leiab helikandjalt ka mõned juba varem kuuldud lood ning vaid vinüüli omanikele paar seni avaldamata boonuslugu varasemast perioodist. Et saada veidi aimu Cool D uuest plaadist, on valminud video palale «Playlist», mida saab vaadata Youtube'is.

Räppar Cool D peagi ilmuv kauamängiv.
Räppar Cool D peagi ilmuv kauamängiv. Foto: promo

«Aeg on lennanud meeletu kiirusega ning ühel hetkel avastasin, et viimasest albumist «Tumeaine» on möödas juba 12 aastat,» tõdes räppar.

«Õnneks olen vahepeal ikka muusikat teinud ja kuna sahtlis vedelesid ka mõned palad, millest ei raatsinud loobuda, siis valmiski «Tumeaine» järg «Mõnuaine».»

Cool D märkis: «Kes viitsib kõike algusest lõpuni kuulata, leiab sealt ka vanas tuttavas stiilis vahepalasid. Möödunud aastal sai vinüülile pressitud album «Pahade planeet», mille peale paljud küsisid, et kas uuemat kraami ka tuleb ja nüüd saigi see lubadus täidetud.»

Räppimisega alustas Cool D 90ndate alguses. 1995. aastal ilmus esimene eestikeelne hiphopalbum «Oculo» ning ühtekokku on Cool D välja andnud üheksa stuudioalbumit. 1998. aastal sai singel «Kas sa kuuled» Kuldse Plaadi aasta muusikavideo auhinna, aastatel 2005 ja 2006 pärjati Cool D EMA aasta meesartisti auhinnaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles