OOTAMATU ÜLLATUS Sünnipäeva tähistav president Alar Karis: kui meie Sirjega pahaaimamatult lennuväravasse jalutasime... (1)

Elu24
Copy
President Alar Karis.
President Alar Karis. Foto: Madis Veltman

President Alar Karis on koos abikaasa Sirje Karisega kolmapäeval ja neljapäeval ametlikul visiidil Küprosel. Juba teisipäeva hommikul Küprosele lennanud presidenti ootas lennujaamas ees sünnipäevaüllatus kolleegidelt.

President Alar Karis sõitis sünnipäeval, 26. märtsil koos esileedi Sirje Karisega varahommikul ametlikule visiidile Küprosele. Seal avab president 27. märtsil Eesti ja Küprose ärifoorumi ning kõneleb majanduskoostöö tihendamisest Küprose kaubandus- ja tööstuskoja vastuvõtuüritusel.

Ühismeedia põhjal selgub, et kuigi ametlik visiit algab kolmapäeval, siis teekonna Küprose poole võttis presidendipaar ette päev varem ehk Karise sünnipäeval.

«No ma ei tea… See oli nüüd päriselt üllatus, mille kolleegid mulle täna varahommikul korraldasid,» kirjutas Karis ühismeedias ja jagasid fotosid sünnipäevaüllatusest, mis teda lennujaamas ootas.

«Sõjaväeorkestri fanfaarid ning Reigo Ahvena, Heikko Remmeli, Holger Marjamaa ja kõigi kohalviibijate sünnipäevalaul Tallinna Lennujaamas, kui meie Sirjega jalutasime pahaaimamatult lennuväravasse, et alustada ametlikku visiiti Küprosele,» selgitas president.

Karis lisas lõpetuseks: «Igatahes ma tänan kõiki kohalviibinuid, see jääb tõesti meelde.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles