VIDEO Suure-Lähtrus imiku hülgamises kahtlustatava õde «Pealtnägijale»: see lihtsalt ei mahu pähe! (3)

Elu24
Copy
Kolmapäeval, 27. märtsil, räägivad Suure-Lähtrus imiku hüljanud naise lähedased «Pealtnägijas» esimest korda juhtunust.
Kolmapäeval, 27. märtsil, räägivad Suure-Lähtrus imiku hüljanud naise lähedased «Pealtnägijas» esimest korda juhtunust. Foto: Kaader «Pealtnägija» saatest

Alanud nädala «Pealtnägija» saates, mis on ETV eetris 27. märtsil kell 20.05, tuleb juttu Suure-Lähtru juhtumist. Esimest korda istuvad kaamerate ette imiku hülgamises kahtlustatava naise lähedased.

«Avalikkust šokeerinud juhtum, kus koer tõi Suure-Lähtrus naabrite hoovi imiku surnukeha ja kelle arvatav ema hiljem Marokos kinni peeti, on toonud sõimu ja süüdistuste laviini ka naise perele,» avaldab «Pealtnägija» postitus saate ametlikul Facebooki lehel.

Postituses avaldatakse, et Suure-Lähtru surnud imiku sugulased räägivad esimest korda avalikult juhtunust just selle nädala «Pealtnägijas».

«Miks pereliikmed otsustasid oma versiooni jagada ja mis on laiem moraal, kuuleme kolmapäeval kell 20.05,» märgitakse postituse lõpus.

Facebooki lisati ka videoklipp, milles on näha kogu Eestit šokeerinud Suure-Lähtru juhtumiga kaudselt seotud isikud, imiku hülgamises kahtlustatava naise lähedased.

«Kui öeldi, et see DNA-test näitab, et õde on lapse ema, siis oli küll, et nii, et kuidas see võimalik on? See on nii loogikavastane, see lihtsalt ei mahu pähe!» sõnab kahtlustatava õde.

«Ma ei saa lihtsalt aru, kus kohas see kõht oli? Selja taga?» imestab ema. 

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles