Winehouse maksab lahutuse eest 44 miljonit?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Amy Winehouse ja Blake Fielder-Civil.
Amy Winehouse ja Blake Fielder-Civil. Foto: Getty Images / AFP / Scanpix

Lauljatar Amy Winehouse pakub väidetavalt oma vangistatud abikaasale, Blake Fielder-Civilile, 2,5 miljoni naela ehk enam kui 44 miljoni krooni suurust lahutuskokkulepet.

Fielder-Civili advokaadid esitasid jaanuarikuus kohtule dokumendid, et lõpetada paari 20 kuud kestnud abielu – väidetavalt põhjustas mehe lahutussoovi kuuldus, nagu oleks Winehouse puhkusereisi ajal endise ragbimängija Joshua Bowmaniga romantiliselt aega veetnud, vahendab WENN.

Algselt ütles Winehouse, et kavatseb veel korra proovida abielu päästa, kuid naine muutis meelt pärast seda, kui Fielder-Civil hakkas väidetavalt endale nõudma poolt tema 15 miljoni naela suurusest varast, väites, et on olnud peamine inspiratsiooniallikas naise muusikas.

«Ta tahtis koju tagasi tulla, aga siin on liiga külm. Ta andis juristidele telefoni teel juhiseid ja tahab kokkuleppe sõlmida poole vara peale, mis ta abielu jooksul teeninud on. See on umbes 2,5 miljonit naela,» ütles Winehouse´i sõber Briti ajalehele The Mail on Sunday antud intervjuus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles