KLÕPS «Pidustused kestsid terve nädala!» Lapseootel Katrin Lust tähistas esiklapse teist sünnipäeva

Elu24
Copy

«Kuuuurija» saatejuht Katrin Lust, kes alles hiljuti avaldas, et ootab teist last, tähistas möödunud nädalal oma esiklapse Olivia teist sünnipäeva. 

Telenägu ja Elu24 peatoimetaja Katrin Lust tähistas pühapäeval, 24. märtsil oma tütre Olivia sünnipäeva. Ta jagas nii Facebookis kui Instagramis sünnipäeva tähistamisest mitmeid fotosid ja pilte.

«Minu väike Oliiv sai täna juba kaheaastaseks. Aitäh, et tulid mind õpetama olema parem inimene iga päev… Aitäh, et teed isegi kõige hallima päeva päikseliseks ja oled mu kõige heasoovlikum väike sõber siin maa peal,» kirjutas Katrin südamlikus postituses.

Katrin Lusti tütar Olivia tähistas oma teist sünnipäeva.
Katrin Lusti tütar Olivia tähistas oma teist sünnipäeva. Foto: Erakogu

Telenägu avaldas, et kuigi sünnipäev oli ametlikult pühapäeval, siis pidustused algasid juba varem. «Sünnipäevanädal algas juba kolmapäeval hoius ja lõppes täna Wasa spaas!! Pidustused kestsid terve nädala!» märkis Katrin Facebooki postituses.

«Terve nädal oleme Peppa torti söönud, aga täna oli see õige päev!» lisas Katrin Instagramis ja jagas fotot Oliviast, kes pikutas suure lillekimbu kõrval. «Issi kinkis lilli,» täpsustas telenägu.

Alles hiljuti avaldas «Kuuuurija» saatejuht, et ootab teist last. «Vastab tõele see väike uudis, et varsti on meid neli,» märkis Katrin paar nädalat tagasi oma Instagrami postituses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles