Merlyn Uusküla hullunud fännidest: peaaegu iga öö helistas mulle 30 korda

Elu24
Copy
Merlyn Uusküla saates "Õhtu!" 2021
Merlyn Uusküla saates "Õhtu!" 2021 Foto: Konstantin Sednev / Postimees

Poplaulja Merlyn Uusküla käis külas Retro FMis, kus meenutas oma 20-aastase karjääri kõige uskumatumaid seiklusi. 

Naljakatest esinemispakkumiste rääkides meenutas Merlyn pakkumist, kus üks noormees kutsus teda esinema hotellisviiti. «Ütles, tahaks mind kutsuda väga eksklusiivsele esinemisele, et soovib teha naisele abieluettepaneku ja tahaksin, et sa tuleksid meile laulma sinna. Ja siis ma mõtlesin, et oo, väga huvitav, et kuidas see siis välja näeb? Tema nägi seda niiviisi ette, et ma läheksin tema ja tema naise vahele ja hakkaksin laulma a capella «Nii kuuma», rääkis Merlyn, kes pidas seda esialgu pigem kentsakaks ja naljakõneks.

«Ta tõesti mõtles seda ja kui me arutlesime selle üle, siis ta sai aru, et võib-olla see ei ole kõige parem mõte, et ikkagi mina tema ja ta naise vahele tuleksin ja hakkaksin seal laulma.» Merlyni sõnul oli õhus ka variant, et ta laulab kitarristiga nendest natuke eemal, ent lõpuks jõuti siiski arusaamale, et loodetavasti saavad nad siiski kahekesi hakkama.

Ka meenutas Merlyn, et teda on kutsutud näiteks Võrusse esinema ainult üheks looks. «Öeldi, et eelarve on õudsalt piiratud, aga tahaks, et sa tuleksid, aga et piisab ainult ühest loost... Et eelarvest meil rohkem ei ole kui kütuseraha,» rääkis Merlyn ja lisas, et esineja jaoks tähendab see üks laul siiski sisuliselt tervet päeva. 

Naljakate lugude sekka on lauljataril siiski ka paar negatiivset kogemust olnud. «Kõige creepy'm kogemus oli ükskord niiviisi, et ühel üritusel üks inimene koguaeg tahtis minuga juttu rääkida. Alati, kui ma lähen üritusele, siis ma proovin ikkagi inimestega vestelda, olla avatud. Ikka small talk natukene siin-seal. Ja lõpetasin vestluse ja siis ta ikka veel paar korda tuli ja ma sain aru, et ta on keskmisest napsusem. Lõpetasin viisakalt vestluse ja ütlesin, et olgu, ma lähen nüüd koju. Ja mis juhtus, oli see, et ta sõitis mulle taksoga järgi minu koju.»

Seda kõike märkas Merlyn alles enda kodu ees. «Ma tulin taksost välja ja tema tuli ka oma taksost välja. Ja siis mul oli küll see, et mida sa teed siin. Ma ütlesin oma taksojuhile, et sa ootad praegu, sa ei lähe ära.... Ja ta [fänn] ütles, et ma tahtsin näha, kus sa elad... See oli tõesti õudne ja võttis kõhedaks.»

«Umbes enam-vähem samal perioodil helistas mulle viis aastat järjest üks inimene,» jagas ta teist kõhedat lugu. «Peaaegu iga öö 30 korda. Lihtsalt helistas, helistas, helistas.»

«Hommikul nägin, et mul on jälle 30 vastamata kõnet... Aegaajalt ta hingas ka sinna telefoni, ma ei tea, mis ta tahtis. Siis ma lõpuks, kui nägin, et jälle tuleb see kõne, kus ei ole seda numbrinäidutu, lasin seltskonnas, kus olid meesterahvad, võtta vastu. Siis ta pani kõne ära ja tõmbas tagasi, ei helistanud rohkem.»

«Siis kui see sama hull mulle koju järgi tuli, siis hakaks see teine hull mulle helistama... Siis ma küll mõtlesin, et appi, kas ma pean tõesti politseisse pöörduma, aga õnneks nii hulluks see olukord ei läinud, aga natuke kõhe tegi küll.»

Helista täispikka intervjuud SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles