«PALJUD KARDAVAD TEDA!» Valga põhikoolis kaasõpilase kallal vägivallatsenud noormehe jaoks ei ole see väidetavalt sugugi esimene kord (1)

Ketlin Kruse
, reporter
Copy
Valga põhikool.
Valga põhikool. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Politsei pidas kolmapäeval kinni Valga põhikoolis kaasõpilase kallal vägivallatsenud noormehe. Toimetuseni jõudnud vihjete kohaselt ei ole aga tegu sugugi esimese korraga. «Palju õpilased kardavad teda, ei käi näiteks isegi söömas või ei lähe läbi peaukse õue, vaid mujalt,» väidab üks Valga põhikooli õpilane. Lõuna ringkonnaprokuratuuri prokurör Valdo Gerassimov ütleb, et  noormeest ei ole varem kuriteo toimepanemises kahtlustatud.

Neljapäeval kirjutasime šokeerivast juhtumist Valga koolis, kus õpilaste omavaheline sõnavahetus päädis julma füüsilise vägivallaga. Sotsiaalmeedias ringlema läinud videotelt oli näha, kuidas üks poiss kooliõele jalaga selga lõi ning teine tüdruk ohvrit juustest sikutas. 

Lõuna ringkonnaprokuratuuri prokurör Valdo Gerassimov kinnitas neljapäeval, et juhtumi uurimiseks on alustatud kriminaalmenetlust kehalise väärkohtlemise paragrahvi alusel ja noormees, kes kannatanu suhtes vägivallatses, peeti kuriteos kahtlustatavana 48 tunniks kinni.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles