ARVAD ÄRA? Neli tähemärki, kes lähevad kõige tõenäolisemalt endise partneri juurde tagasi

Margit Korbe
, astroloog
Copy
Foto: Shutterstock

Need, kes kannatavad südamevalus enneaegselt lõppenud suhte pärast, võivad mõtiskleda tähemärkide üle – mõned märgid on rohkem valmis suhet uuesti proovima kui teised ning sellel on ka omad põhjused. Kes on kiirem suhtesse tagasi minema?

Inimesed ei ole täiuslikud ning teevad aeg-ajalt ebakindlusest, teadmatusest või hirmust vigu, mis võivad neile suhte maksma minna. Aga kui hiljem avastatakse, et armastus selle inimese vastu on siiski suur ja soovitakse olla temaga koos, siis milline on tõenäosus, et ta tuleb tagasi? Tegelikult sõltub see sünnikaardis ja inimeses väga paljudest erinevatest asjaoludest, aga vaatame, milliste tähemärkide mõju seda soodustab.

Nagu alati, tuleb pidada meeles, et ükski inimene ei ole ise tähemärk ning tema sünnikaardis figureerivad erinevad tähemärgid. Kui päikesemärk on tema elus aga tõesti domineeriv, siis peab järgnev ka rohkem paika. Ent kindlasti tasub vaadata, millises tähemärgis asuvad ka sinu Kuu (emotsionaalsed vajadused), Veenus (naudingud ja armastuse keel) ja Marss (kirg ja impulsiivsus). 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles