Maxima kommenteerimismäng Tiktokis tekitas osalejates palju pahameelt, poekett tunnistas eksimust

Annaliisa Köss
, reporter-toimetaja
Copy
Maxima kauplus. Foto on illustratiivne.
Maxima kauplus. Foto on illustratiivne. Foto: Margus Ansu

«Maxima kasutab enda turundamiseks eksitavat reklaami,» pahandas Maxima kommenteerimismängust osa võtnud kodanik, kes jäi ilma justkui välja lubatud auhinnarahast. «Tõesti tunnistame, et video tekst oli ebaõnnestunud ja ebatäpne, mis jättis osalejatele mulje, et võitjaid võib olla rohkem kui üks,» selgitas Maxima Eesti avalike suhete juht.

«Tiktokis oli neil video, kus lubasid, et «kui sinu kommentaar ei saa selle video all olevas kommentaariumis 20. märtsiks mitte ühtegi like'i, siis saad endale 20eurose Maxima kinkekaardi». Minu kommentaar ei saanud ühtegi like'i ja tegelikult neid kommentaare oli palju, kes like'i ei saanud, kuid Maxima otsustas, et loosib hoopis kinkekaardi,» kirjutas toimetusele pettunud mängija, kes hoolimata mängu tingimuste täitmisest oodatud auhinnaraha ei saanud.

«Aega on 24 tundi, head mänguõnne! Õnneliku võitja loosime kommentaarides välja juba 20. märtsil, seega salvesta video hilisemaks!» seisis Tiktoki video kirjelduses, millele kogunes ööpäevaga üle 11 tuhande kommentaari.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles