FOTO Viljandis tähistas autojuht parkimisaja leidlikul viisil

Triin Roos
, Elu24 reporter-toimetaja
Copy
Viljandi turu parkla. Foto on illustreeriv.
Viljandi turu parkla. Foto on illustreeriv. Foto: Elmo Riig

Viljandis turu parklas märgati autot, mille aknalt vaatas vastu tavapärase parkimiskella asemel päris kell. «Vinge, peaks võtma kasutusse,» arvab nii mõnigi viljandlane. «Võta nüüd kinni, millal see parkimine alguse sai, kui on töötav parkimiskell.»

«Turu parklas. Aus ja no kiitus kodanikule,» ütleb Airi, kes jagab Facebooki grupis «Märgatud: Viljandis» fotot sellest, kuidas autojuht on parkimisaja tähistamiseks kasutanud tavalist kella. «Ma ei vaadanud, kas kell töötab,» ütleb ta Elu24-le. 

Viljandis märgiti parkimisaja algus päris kellaga.
Viljandis märgiti parkimisaja algus päris kellaga. Foto: Erakogu

Kõnealune foto teeb paljudel meele rõõmsaks ja toob naeru näole. 

«Vat see on tase, ma pole tükk aega nii naerda saanud kui praegu,» ütleb kommentaari jätnud Helve. «Appi kui hea!» leiab Maris. «Võtan kasutusele!» ütleb Melia.

«Praegu kitsad ajad, jõua siis veel eurode eest poest seda papitükki osta. Hea mõte. Kahju, et ise olen oma katkised kellad ära visanud. Kui riigil ja KOVil on rahaliselt rasked ajad, siis inimestel on ammugi ja taaskasutus on moes,» arvab Tiina. 

Leitakse, et päris kellaga parkimisaja märkimine on geniaalne ja leidlik.  

«Käokell järgmisena!» pakub Tarmo.

«Vaene parkimiskontroll. Eriti veel, kui selliseid parkijaid juurde tuleb. Võta nüüd kinni, millal see parkimine alguse sai, kui on töötav parkimiskell,» ütleb Toivo.

«Kui see käib, siis mitte nii aus. Kontrolöri rollis ei tahaks olla. Kuidas tõestada, kas kell käib või mitte,» kirjutab Andres.

«Nii armas. Miks kodus see kell asjatult seisab, kui peremees turul on,» küsib Virve.

«Väga öko värk. Kliimasõbralik,» arvab Kaire.

«Aasta foto,» ütleb Maximilian.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles