«Varsti saab Tartust otse Los Angelesse.» Pärtelpoja reisipostitus tekitas rahvas segadust

Getter Trumsi
, tegevtoimetaja
Copy

Sisulooja Kristina Pärtelpoeg oli koos meediaväljaannete esindajatega kutsutud Finnairi ametlikule lõunasöögile, kus avaldati, et peagi saab Finnairiga lennata Tartust Los Angelesse. Rõõmustavat ja täitsa paikapidavat uudist ühismeedias jaganud Pärtelpoeg ajas sellega rahva segadusse.

Soome lennuettevõte Finnair tähistas tänavu, 20. märtsil esimese lennureisi sajandat aastapäeva. Kõnealune lend väljus Soome pealinnast kell 15.40, pardal 162 kg posti.

Selle tähtpäeva puhul korraldas Finnair Tallinnas piduliku lõunasöögi, kus ettevõtte Euroopa turu juht Arunas Skuja tutvustas kohalolijatele muuseas ka lennufirma tulevikuplaane.

Lõunasöögil oli lisaks pressiesindajatele kohal sisulooja Kristina Pärtelpoeg, kes üritusest oma Instagrami kontole mõned postitused tegi. Ühes avaldas ta rõõmustava uudise.

«Varsti saab Tartust otse LAsse või ükskõik kuhu,» teatas Pärtelpoeg rõõmsalt oma Instagrami loos. 

Järgmises postituses pidi Pärtelpoeg oma sõnu selgitama, sest paljud sattusid sisulooja öeldu järel segadusse. 

«Te siin mölisete minuga, et ei saa ju otse Tartust LAsse, ma mõtlesin seda, et kui te lähete Finnairi lehele, siis te saate broneerida Tartu Los Angelesse, siis te lähete Tartu, Los Angeles, Jaapan või mis iganes,» selgitas Pärtelpoeg oma fännidele.

Ja tõepoolest, alates 31. märtsist pakub Finnair võimalust lennata Tartu lennujaamast näiteks Los Angelese lennujaama. Teisisõnu on peagi võimalik Euroopa kultuuripealinnast lennata pea kõikjale ning seda läbi Helsingi.

Tartust saab nüüd lennata Los Angelesse, vahepeatus on Helsingis.
Tartust saab nüüd lennata Los Angelesse, vahepeatus on Helsingis. Foto: Kuvatõmmis Finnairi kodulehelt
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles