ENNE JA PÄRAST Julgete lahenduste abil sai pealinna loft-stiilis korterist pilkupüüdev üürikodu

Chrislin Metsanurm
Copy
«Kodud rahaks» korter enne ja pärast värskenduskuuri.
«Kodud rahaks» korter enne ja pärast värskenduskuuri. Foto: «Kodud rahaks» / Kanal 2

Telesaate «Kodud rahaks» ajaloos esimest korda panid saatejuht Keili Sükijainen ja sisekujundusentusiast Merlin Miido proovile loft-stiilis korteri rahaks tegemisel. Vaata galeriist, milline oli korter enne ja milline näeb see välja pärast värskenduskuuri!

Ühes Pelgulinna põnevamas kortermajas, mis seitsmekümnendatel ehitati hoopis telefonikeskjaamaks, ostis korteriomanik Elerin oma esimese kodu juba enam kui 15 aastat tagasi. 

Kodus oli nii mõndagi, mis oli sellest ajast peale, mil Elerin korteri ostis, jäänud samasuguseks, mistõttu vajas see hädasti uuendamist. Sisekujundusentusiast Merlin Miido lennukad ideed tõusid uutesse kõrgustesse, kui neljameetriste lagedega korteri kujundamise võimalus teda üllatas ja vaimustas.

Hubasuse loomiseks võeti appi vanad head tekstuurid ja tekstiilid, kuid endagi hämmastuseks tõmbas Merlinit seekord eriti tugevalt ka tapeedi kasutamine.

Vaata galeriist, milline oli korter enne ja milline näeb see välja pärast värskenduskuuri:

Saate kolmandal hooajal tuleb saatejuht Keili Sükijainenile ja üürikodude omanikele appi lausa kolm sisekujundusentusiasti. Lisaks juba möödunud hooaegadest tuntud Merlin Miidole asuvad oma värskete ideedega kortereid vürtsitama Liis Reisner ja Kirke Talu.

Kirke on varemgi teleekraanil kodu kujundamisega tegelenud, täpsemalt konteinermaja ehitades. Liis on vaatajatele tuttavaks saanud superstaariks püüdlejana, kuid on interjööre loonud samuti juba aastaid.

Kõigil entusiastlikel sisustajatel on oma lemmikvõtted, millega nii vaatajaid kui koduomanikke üllatada. Näha saab nii metsikuid värve, uskumatuid remondiseiklusi kui jaburana tunduvaid isetegemisprojekte, mille ettevõtmine tundub esmapilgul tõelise riskina. Ometi on lõpptulemus alati ootamist väärt ja ei ole kodu, mille valmides imestust teesklema peaks.

«Kodud rahaks» on Kanal 2 eetris kolmapäeviti kell 20.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles