Jüri Ratas pätsas Brigitte Susanne Hundi legendaarse lause

Elu24
Copy
Jüri Ratas.
Jüri Ratas. Foto: Mihkel Maripuu

Jüri Ratas ei ole aga sugugi esimene. Kõnealust lauset kasutas enda sotsiaalmeediaklipis ka Rimi toidupood ja ansambel Púr Múdd meisterdas sellest suisa muusikapala. 

«I am the real winner here! (Ma olen siin tõeline võitja – toim) Aga kogu asja võlu peitub tegelikult selles, et mul on lihtsalt maailma parimad jälgijad!» kirjutab Jüri Ratas Instagramis ja jagab Eesti Ekspressis ilmunud lugu «Rattagram: Jüri Ratase Instagram on ainus Eesti poliitiku konto, mida tasub jälgida».

«Minu arust kah väga vahvad ja toredad postitused... Nii et tasub jälgida küll,» kommenteerib üks Ratase postituse all. «Nõustun – elutruud ja põnevalt kajastatud tegemised,» lisab teinegi. 

Oma postituses tsiteerib Ratas aga Brigitte Susanne Hunti, kes Kristina Pärtelpojaga tülitsedes ütles legendaarseks saanud lause: «Aitäh, you are out of my life. I'm the real winner here (sa oled minu elust väljas, mina olen siin tõeline võitja – toim)!» 

Kodumaine bänd Púr Múdd tegi Hundi sõnadest suisa toona remiksi. 

KUULA 〉 Bänd Púr Múdd keeras BSH öeldu mõnusaks biidiks

Võimalusest haaras kinni ka Rimi, kes kasutas lauset sotsiaalmeediaklipis. «Kui klient elab oma halba tuju sinu peal välja,» kirjutas Rimi videoklipi juurde, kus teenindaja asetas kassalindile sildi «Palun pöördu iseteeninduskassasse». Taustal käis aga ansambli Púr Múdd remiks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles