Elva bussipeatuses hüljati koer. «Raske uskuda, et keegi teda ei otsi» (1)

Triin Roos
, Elu24 reporter-toimetaja
Copy
Kessu.
Kessu. Foto: Erakogu

Tähelepanelik mööduja märkas Elvas Peedumäe bussipeatusesse ootama jäetud Jack Russeli terjeri moodi koera. Kuna omanikku kusagil ei paistnud ja koer oli peatuses oodanud juba mitu tundi, viis naine ta Tartu koduta loomade varjupaika. «Siiamaani pole keegi koera vastu huvi tundnud,» ütleb ühismeedias kuulutust jaganud naine. 

«Elva kuulutaja!» grupis jagati teadet Tartu koduta loomade varjupaigas viibivast Jack Russeli terjeri laadsest koerast, kes leiti Elvast Peedumäe bussipeatusest. Elva grupis teadet jaganud naine ütleb, et koer leiti juba kaks nädalat tagasi ja siiani pole endine omanik välja ilmunud. «Raske uskuda, et keegi teda tõesti ei otsi,» ütleb naine ning lisab, et praeguseks otsib koer juba uut kodu. 

Emane koer, keda varjupaigas hüütakse Kessuks, on umbes viieaastane. Ta on siledakarvaline, valge pruunide laikudega. Kiipi koeral pole.

Elvast leitud koer.
Elvast leitud koer. Foto: Erakogu

Varjupaiga töötaja kirjeldab Kessut väga sõbraliku ja energilise koerana. «Ta armastab jahtida lendlevaid puulehti. Tavaline tore koer. Loodame talle leida toreda kodu, mõned huvilised juba on,» ütleb varjupaiga töötaja.

Koer viibib varjupaigas alates 5. märtsist.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles