SKANDAALID EI TAHA VAIBUDA Haigla töötajat kahtlustatakse Kate’i haigusloo varastamise katses

Inna-Katrin Hein
Copy
Suurbritannia Londoni erahaigla The London Clinic, kus Walesi printsessile Catherine'ile tehti selle aasta jaanuaris kõhuoperatsioon. Nüüd ilmnes, et vähemalt üks meditsiinitöötaja on üritanud pääseda printsessi konfidentsiaalsetele meditsiiniandmetele ligi.
Suurbritannia Londoni erahaigla The London Clinic, kus Walesi printsessile Catherine'ile tehti selle aasta jaanuaris kõhuoperatsioon. Nüüd ilmnes, et vähemalt üks meditsiinitöötaja on üritanud pääseda printsessi konfidentsiaalsetele meditsiiniandmetele ligi. Foto: EPA / NEIL HALL / Scanpix

On ilmnenud, et vähemalt üks Londoni erahaigla The London Clinic töötaja üritas näha ja tõenäoliselt ka varastada Briti Walesi printsessi Catherine'i terviseandmeid.

Haigla juhtkonna teatel alustasid nad uurimist, kas keegi, kellel ei olnud õigust, võis printsessi tundlikele eraandmetele juurde pääseda, teatab The Guardian.

Londoni The London Clinic erahaigla teatel võtsid haigla juhid ühendust Briti kuningakojaga, kui nende tähelepanu võimalikule probleemile juhiti, ja nad kinnitasid, et uurivad juhtunut põhjalikult.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles