AJALUGU KORDUB Kuninglik biograaf: Meghan on sama nartsissistlik, nagu oli Wallis Simpson. Nad mõlemad abiellusid nõrga mehega

Inna-Katrin Hein
Copy
Sussexi hertsoginna Meghan ja prints Harry 17. aprillil 2022 Hollandis Haagis vigastatud sõjaväelaste mängudel Invictus Games.
Sussexi hertsoginna Meghan ja prints Harry 17. aprillil 2022 Hollandis Haagis vigastatud sõjaväelaste mängudel Invictus Games. Foto: PPE / SIPA / Scanpix

USA ajakirjanikust kuningliku biograafi Sally Bedell Smithi arvates on Sussexi hertsoginna Meghan nartsissistlik ja kontrolliv, nagu oli 20. sajandi Windsori hertsoginna Wallis Simpson. Sussexi hertsog, prints Harry on aga sama nõrk, kui oli kuningas Edward VIII, kes loobus troonist lahutatud Wallise tõttu, et temaga abielluda.

Kuningliku pere volitatud biograaf Bedell Smith lisas, et Meghani mõju on see, mis muutis kahe venna, troonipärija Williami ja Harry vahelist suhet ja dünaamikat, kirjutab Daily Mail.

Bedell Smith kirjeldab oma uues raamatus «George VI and Elizabeth: the Marriage That Saved the Monarchy» («George VI ja Elizabeth: abielu, mis päästis monarhia»), kuidas ootamatult kuningaks saanud George VI päästis Briti monarhia, kui ta vend Edward 1936. aastal troonist loobus. Ta tõmbab samas paralleele Meghani ja Harry ning Wallise ja Edwardi vahel. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles