Ärimees Andres Peetsi tabas looduses jalutades halb üllatus: eks sihuke see «maakas» on (2)

Triin Roos
, Elu24 reporter-toimetaja
Copy
Andres Peets.
Andres Peets. Foto: Erakogu

Andres Peets jalutas Raplamaal kõrvalistel teedel, kus tema silma riivasid maha visatud pudelid. «Vaatepilt, mis avaneb, näitab, et «maakad» (vähemalt osa nendest) ei hooli oma ümbrusest sugugi nii palju, kui mina seda ette kujutasin,» jagab ta pettumust ühismeedias. «Kogu teeäärne põlluserv on rämpsu täis.»

Andres Peets ütleb, et leidis maha visatud prügi sealt, kust ta seda oodata ei osanud. Peets jalutas möödunud nädalavahetusel Raplamaal, suurtest teedest eemal üsna kõrvalises kohas. «Seda enam tekitab see hämmingut, et iga mitmekümne meetri tagant on mingi lärakas,» ütleb ta. «Ega eestlased ainukesed räpased ole. Lugesin ühte antropoloogilist raamatut Rootsist ja mitu korda tuli raamat kinni panna, sest muidu oleks söögiisu mitmeks päevaks ära läinud,» räägib Peets Elu24-le.

«Kuidagi on ikka nii, et kui linnast maale saad, siis asenduvad muidu linnavurlele omased nädalavahetuse (lärmakad) ideed rahulike mõtiskluste ja jalutuskäikudega. Pühapäeva õhtul tunned ennast kohe kuidagi rohkem ühes tükis olevana ja südametunnistus on kah pisut puhtam,» jagab Peets Facebookis. 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles