NÄDALAPROGNOOS Oleme kevade alguses ja kuuvarjutuse eel: pinna all hakkab juba pulbitsema

Margit Korbe
, astroloog
Copy
Kolmapäeval kell 05.07 siseneb Päike Jäära ning algab kevad.
Kolmapäeval kell 05.07 siseneb Päike Jäära ning algab kevad. Foto: Shutterstock

Sellised on planetaarsed ühismõjud, mis saadavad meid kuupäevadel 18. – 24. märts 2024. Loe lähemalt, mida nädal toob.

Oleme jõudnud varjutuste perioodi eelsesse nädalasse – juba järgmisel esmaspäeval saabub täiskuu koos kuuvarjutusega Kaaludes. Seetõttu võidakse juba nüüd tajuda sündmuste ja emotsioonide intensiivistumist.

Paljud võivad kogeda, et midagi on pulbitsemas pinna all ning nagu midagi suurt hakkaks peagi juhtuma. See nädal võib tuua olulisi vestlusi, plaanide pidamist ja mingisuguse vastutusega tegelemist. Kõik on justkui ettevalmistus, et siseneda ühte aasta kõige muutvamasse perioodi. 

Planeediseisud nädalapäevadel

Teisipäeval liigub Merkuur ühenduses Põhjasõlmega, tuues esile vestlusi seoses tulevikuga ning näidates suundi, kuhu liikumas oleme. Ent praegu võib tunduda see ka veel omajagu kauge ja haaramatu. Selle infoga tegelemine nõuabki hüpet tulevikku ja tundmatusse. On aeg oma mugavustsoonist väljuda ning seda eriti oma peas ja mõttemustrites, seejärel suhtluses teistega ja uue info vastu võtmisel. 

Kolmapäeval läheb täpseks Merkuuri ühendus Chironiga, mis toob selgemini välja ebakindluse ja kahtlused seoses õhus olevate plaanidega. Kaheldakse pigem iseendas ja oma võimekuses. Võib-olla ollakse endi või teistega liialt kriitiline, aga samas võidakse ka kogemata öelda või kuulda sõnu, mis teevad enesekindluse hapramaks. Ent see on praegu just nimelt kasvamise ja tervenemise koht. Siin tuleb läbida teatavad kasvuvalud seoses kommunikatsiooniga ning oma mõtete ja soovide verbaliseerimisega. Kõige olulisem on hoida sihti sellel, mida päriselt oma ellu soovitakse. 

Neljapäeval teeb Päike sekstiili Pluutoga, mis mõjub kõigile jõustavalt. Selles energias pannakse asju liikuma ning kogetakse end võimekamana, kui möödunud paaril päeval. Ent sekstiil on võimaluse aspekt, sellest tuleb haarata. Siin on võimalus käivitada muutusi ja plaane, mida seni on ette valmistatud. 

Reedeööl läheb täpseks ka Veenuse ühendus Saturniga, mille mõju on kindlasti kohal juba neljapäeval. See seis näitab tõsist vastutuse võtmist. Selleks, et saada, mida tahame (Veenus), tuleb käituda küpselt ja vastutus võtta.  Rahalistes küsimustes tuleb ajutiselt leppida piirangutega, samas sobib see aeg pikaajalisteks tehinguteks, mille tulemusi näeb alles hiljem. Ent päev võib tuua ka üldist tõsist meeleolu.

Pühapäeval jõuab Veenus sekstiili Jupiteriga ning see on lõbus ja naudinguline aeg, kuigi täpselt enne esmaspäevast kuuvarjutust. Seega kuuvarjutusele omased pinged ja intensiivsus võivad olla juba õhus. Ent mõned võivad leida siiski võimaluse kogeda pühapäeval rõõmu ja sotsiaalseid naudinguid, mida Veenuse ja Jupiteri kohtumine lubab. See on hea päev sõpradega kohtumiseks ning vabas õhus aja veetmiseks, kui ilm lubab. 

Kuu on tühikäigul

Teisipäeval kell 20.52–21.33

Reedel kell 08.33–09.42

Pühapäeval kell 17.48–22.38

Nendel aegadel tasub vältida olulisi algatusi ja otsuseid, kui eesmärk pole just midagi tühistada.

Siit saad teada lähemalt Kuu tühikäigu kohta!

Retrograadsed planeedid

Retrograadsed planeedid puuduvad! Kõik planeedid on otseses liikumises kuni 2. aprillini.

Siit saad teada lähemalt planeetide retrograadsuse kohta!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles