NOSTALGILISED KLÕPSUD Abikaasaga aastapäeva tähistanud Riina Solman: olen püüdnud kuulata oma meest, tema on armastanud oma pere rohkemgi kui iseennast

Elu24
Copy
Riina Solman.
Riina Solman. Foto: Konstantin Sednev

Abikaasa pulma-aastapäeva tähistav Riina Solman jagab ühismeedias vahvaid meenutusi ja nostalgilisi klõpse tähtsast päevast.

«Täna tosin aastat tagasi sadas samuti rahustavaid lumehelbeid, mis kiirelt sulasid ja oli tore päev. Kuni FB andis teada, et meil oli täna kalli abikaasa Peeter Solmaniga laulatuse- ja pulmaastapäev, mille mõlemad ära unustasime,» nendib poliitik Riina Solman ühismeedias.

«Palju õnne kallis, jätkuvat õnne ja õnnistust! Jumala ligiolu ja tema inglite tiibade varju kõigil meie teedel, tervele meie toredale perele!» kirjutab ta Facebooki tehtud postituses, jagades tähtsalt päevast armsaid fotomeenutusi. 

Paar laulatati Oleviste kiriku Maarja kabelis. «Minu lemmikpaigas. Kui olin veel üksikema, ja vahel väsisin, siis magasin seal kümneminutilisi kõige kosutavamaid unesid turvaliste tiibade sahina all. Meid laulatas vanempastor Siim Teekel, ustav oma töös ja oma koguduse kõiki inimesi armastada suutev. Mäletan, ta ise ka naeris, kui luges meile piiblisalmist, kuidas naine kuulab mehe sõna (miskipärast peetakse just mind allumatuks, kuigi olen lapsest saadik olnud sõnakuulelik ja viisakas ning viks) ja mees hoiab oma naist nagu iseennast.»

«Arvan, et see on meil tegelikult Peetriga päris hästi välja tulnud. Mina olen püüdnud kuulata oma meest ja Peeter on armastanud oma peret tegelikult rohkemgi kui iseennast. Hoia ennast kallis, meie oleme Sinuga!» kirjutab Solman südamlikus postituses. 

Loe täispikka postitust ja vaata fotosid siit: 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles