«Uni läks täitsa ära!» Ootamatu märtsikuine ilutulestik tekitas tartlastes hämmingut (2)

Elu24
Copy
Pildil 2018/2019 Tartu aastavahetuse ilutulestik. Pilt on illustreeriv.
Pildil 2018/2019 Tartu aastavahetuse ilutulestik. Pilt on illustreeriv. Foto: Kristjan Teedema

Kui aastavahetuse eel on linlased harjunud pideva paugutamisega, üllatas laupäeva õhtul Tartus toimunud suur ilutulestik paljusid. «Ette teatamata ka veel, uni läks täitsa ära!» kurtsid elanikud.

 

«Kuulge, maniakid! On ikka vaja siin öösel paugutada või?» kirjutati laupäeval kella üheteistkümne paiku õhtul tartlasi koondavasse Facebooki gruppi «Märgatud: Tartus». 

Nimelt üllatasid paljusid tartlasi märtsikuus ootamatud ilutulestikupaugud. Kommenteerijad kirjutavad, kuidas pauke oli kuulda nii Lõunakeskuse taha, Veerikule kui ka Kõrvekülla. «Tartust 15 kilomeetrit eemale oli ka kuulda kõmakaid.» 

«Ma mõtlesin ka, et meie Eestit tuldi ründama, sest pauk oli ikka korralikult kõva,» kommenteeris üks linlane. «Kõva pauk pidi olema, kui kesklinnast kümne kilomeetri kaugusele oli kuulda,» lisas teine.

Ka teises Facebooki grupis arutletakse ootamatu ilutulestiku üle. «Mis ilutulestik see just toimus?»

Pikk ilutulestikumöll jäi kõrvu ka muusik Paul Neitsovile. «Vaesed koerad ja nendega jalutajad praegu Tartu kesklinnas. See, mis toimus, oli ebareaalne,» kirjutas ta Facebookis

«Atlantise lähedal oli tulevärk,» teatakse aga öelda. Mitmel pool kommenteeritakse, et suur ilutulestik olevat olnud kellegi 50. juubeli tähistamiseks. 

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles