VIDEOINTERVJUU «Tähtede täht» ekspertide lemmik Tanja: mul võib-olla vedas selle stiiliga, kui me ooperini jõuame, siis oi-oi-oi

Copy
Tanja Mihhailova-Saar «Tähtede täht» hooaja esimeses saates.
Tanja Mihhailova-Saar «Tähtede täht» hooaja esimeses saates. Foto: Mardo Männimägi

«Tähtede täht» teise hooaja avasaates panid kaheksa tähte end proovile, esitades muusikalidest tuntuks saanud lugusid. Saates tegi puhta töö muusik Tanja Mihhailova-Saar, kes ekspertidelt kõige rohkem punkte sai. Tanja tõdeb, et ehkki muusikalides tunneb ta end kindlalt, siis etteaste nõudis ka suurt füüsilist pingutust. «Kui spagaati teed külma jala peale, siis see võib halvasti lõppeda.»

Tanja esituses sai Kanal 2 saates näha muusikalist «Chicago» tuntuks saanud lugu «All That Jazz» ning ilmselgelt tundis naine end selles žanris nagu kodus. «No muusikal mulle stiilina väga meeldib, ma olen tõesti paljudes muusikalides mänginud ja ma naudin seda,» tõdes Tanja pärast saadet. «Mul võib-olla vedas, et see on esimese saate stiil ja edaspidi mul ei lähe kindlasti nii hästi... Kui me ooperini jõuame, siis oi-oi-oi.»

Tanja sõnul ei pidanud ta etteasteks vaid häält soojaks laulma, vaid ka keha ette valmistama. «Ikka hommikust saati on vaja soojas hoida, kui spagaati teed külma jala peale, siis see võib halvasti lõppeda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles