Anna-Liisa Supp: suunitlus on saada Eestist välja

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anna-Liisa Supp
Anna-Liisa Supp Foto: Aldo Luud / Õhtuleht

Peale saadet «Eesti otsib superstaari» on lauljanna Anna-Liisa Supp keskendunud

house

-muusikale ning tuuritanud ringi mööda Eesti ööklubisid koos DJ Widenskiga.

«Ma ei ütleks, et ma olen teiste saates osaliste varju jäänud. Ma olen lihtsalt üldisest popkultuurist veidi kõrvale kaldunud,» rääkis lauljanna raadio Elmar hommikuprogrammis.

Oma stiilivalikut põhjendab Anna-Liisa eestlaste vähese huviga talle hingelähedase soul-muusika vastu. «Eestis soul ja selline muusika, mis minu häälele sobib ja mulle meeldib, ei müü. House mulle meeldib ja ma saan seal ennast näidata. Ma saan seal oma musta mandri muusikat teha,» naeris Anna-Liisa.

Anna-Liisal on ilmunud ka esimene bootleg, kus on võimalik kuulata lauljanna vokaali. Loo nimi on «Bigger Than Everything».

«See on tegelikult ühe välismaa mehe taust. Ma tegin sinna peale päris hea viisi ja sõnad, nii et lool on päris hitistaatuse võimalus,» kirjeldas Anna-Liisa laulu saamislugu.

«Bigger Than Everything» pressitakse singlile ning lauljanna sõnul on loo vastu huvi tundnud ka üks Prantsusmaa plaadifirma. Lisaks käivad Anna-Liisal läbirääkimised ühe Türgi klubiga, kes teda esinema soovivad. «Suunitlus on saada Eestist välja,» rääkis ta.

Uuelt aastalt soovibki Anna-Liisa läbilööki välismaal. «Mitte et ma Eesti tagaplaanile jätaks, aga tahaks veidi kaugemale areneda. Siin on house-muusika turg ikkagi niivõrd väike, et lauljatest olemegi vaid mina ja Sofia Rubina. Ja kaua see üks tüdruk käib ja laulab klubides,» naeris Anna-Liisa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles