TAGASI TALVE Täna on oodata tuisku ja lund, liiklustingimused halvenevad

Elu24
Copy
Lumikellukesed lume all kevadet ootamas.
Lumikellukesed lume all kevadet ootamas. Foto: Elmo Riig

Sünoptik Kairo Kiitsak ütleb, et täna muutuvad ilmaolud taas talvisemaks. «Tasub oma nädalavahetuse sõidud hoolikalt läbi mõelda,» sõnas ta juba reedel. 

«Tänased (15.03) mudelarvutused näitavad pühapäevaks (17.03) enim lund Põhja- ja Kirde-Eestisse. Maksimaalsed kogused jäävad praegustes mudeljooksudes 8–16 sentimeetri vahele, aga need pidevalt muutuvad,» kirjutas sünoptik Kairo Kiitsak reedel Facebookis.

«Põhjarannikult alates hakkab ka tuiskama, sest kirde- ja põhjatuul muutub väga jõuliseks. Külm õhumass tungib lõuna suunas. Põhja poolt alates langeb õhutemperatuur päeva jooksul alla 0 kraadi ja õhtuks on juba pea kõikjal miinuspoolel. Suureneb libeduseoht! Liiklustingimused halvenevad! Tasub oma nädalavahetuse sõidud hoolikalt läbi mõelda,» märkis Kiitsak.

Lisaks kesk­konna­agentuuri mõõte­jaamadele on Kairo Kiitsakul ka mitu isiklikku mõõtejaama, mis talle ilma kohta täiendavat infot annavad.
Lisaks kesk­konna­agentuuri mõõte­jaamadele on Kairo Kiitsakul ka mitu isiklikku mõõtejaama, mis talle ilma kohta täiendavat infot annavad. Foto: Marianne Loorents

Pühapäeval ja esmaspäeval võib tulla kuni kuus kraadi külma. 

Järgnevate päevade ilmaprognoosi saab jälgida SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles