KLÕPSUD Poliitik Raimond Kaljulaid lasi omale teha uue tätoveeringu (11)

Elu24
Copy
Riigikogu riigikaitsekomisjoni liige Raimond Kaljulaid
Riigikogu riigikaitsekomisjoni liige Raimond Kaljulaid Foto: Konstantin Sednev

Riigikogu liige Raimond Kaljulaid jagab Instagramis ja X-is fotot oma uuest tätoveeringust. «Tegu on kindla peale väga tähendusliku pildiga,» tunnistab ta.

Poliitik Raimond Kaljulaid armastab tätoveeringuid. Neljapäeval jagas ta Instagramis ja X-is fotot järjekordsest külastusest tätoveerija juurde. Seekord maaliti poliitiku käsivarrele lõbus dinosaurus. 

«Dinosaurus ees, Priidik järel,» öeldakse kommentaarides.

Kaljulaid ütleb Elu24-le, et tegu on väga tähendusliku pildiga. «Meil sündis eelmisel aastal poeg ja see lõbus dinosaurus on sellest inspireeritud,» ütleb ta.

Varasemalt on Kaljulaid lasknud käele tätoveerida ahvid, karumõmmi ja rahutuvi. «Rahutuvid sümboliseerivad nii sisemist rahu kui ka soovi, et maailm meie ümber oleks rahulikum ja harmoonilisem,» ütles Kaljulaid toona Elu24-le.

Raimond Kaljulaid on Kersti Kaljulaidi poolvend. 

2017. aastal nimetas ajakiri Pulss Raimond Kaljulaidi aasta tallinlaseks.

Jaanuari lõpus teatas poliitik, et paneb müüki oma Tallinna korteri. «Müüa kahetoaline väga hea asukohaga korter kesklinnas. Tegu on väga heas seisukorras mugava kesklinna koduga, kuhu saab soovi korral kohe elama asuda,» on kirjas müügikuulutuses. Kaljulaidi enda perele jäi korter lihtsalt väikseks. Korteri hinnaks on 234 000 eurot ja kuulutus on üleval SIIN.    

Kommentaarid (11)
Copy
Tagasi üles