KUULA UUT VERSIOONI 5MIINUSe ja Puuluubi võistluslugu on nüüd eurolavale kõlbulik

Elu24
Copy
Eesti Laul 2024 finaal.
Eesti Laul 2024 finaal. Foto: Martin Pedaja

Muudatused läbinud Eesti Laulu võidulugu «(nendest) narkootikumidest ei tea me (küll) midagi» on saanud uusversiooni ning sobib nüüd esitamiseks ka Eurovisiooni laval.

Märtsi alguses käisid 5MIINUSE ja Puuluubi muusikud Päevakoer ja Ramo Teder Kanal 2 saates «Telehommik», kus rääkisid, et nende euroloo «(nendest) narkootikumidest ei tea me (küll) midagi» sõnadest tuleb eemaldada viide Lay'si kartulikrõpsudele.

Mõned päevad tagasi teatas 5MIINUSE räppar Lancelot Postimehe saates «Mis uudist?», et tšipsidele viitamise asemel tuuakse laulu sisse hoopis pandipudelid. 

Lancelot lisas, et see on eriti sobilik valik, sest see klapib laulus hiljem mainitavate laual olevate IPAdega. Räppar naljatles, et kuna nüüd mainib laul taaraautomaati viidavaid pandipudeleid, siis see viitab ka säästlikule mõtlemisele. «Eelarvet peab jälgima,» ütles Lancelot.

Vaata täpsemalt videost:

Kuula ka kohendatud lugu:

Eurovisiooni lauluvõistlus toimub Rootsis Malmös. Poolfinaalid leiavad aset 7. ja 9. mail ning suur finaalsõu 11. mail. Eesti astub lavale teises poolfinaalis 10. riigina. 

Kõikide Eurovisoonil osalevate eurolugudega saab tutvuda siin!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles