KEVADINE TUULUTUS Silvia Ilves pani müüki pulmakleidi: kunagi oli plaan abielluda, aga...

Triin Roos
, Elu24 reporter-toimetaja
Copy
Silvia Ilves.
Silvia Ilves. Foto: Erakogu

Kevad on Silvia Ilvese jaoks alanud suure muutusega – ta kolis kireva ajalooga korterist uude kodusse, mis on küll veidi väiksem, kuid pakub muusikule ja tema perele palju rõõmu. Kogu imeilus garderoob aga uude kohta ära ei mahtunud ja nii panigi Ilves mõned kleidid, nende hulgas ka ühe pulmakleidi, Sarapuu kirbukale müüki. «See pulmakleit on kõige hinnalisem,» ütleb Ilves.

Silvia Ilves tegi Instagramis postituse, kus annab teada, et viis kirbukale müüki pilkupüüdvaid kleite. «Lennake Sarapuu kirbukasse Tallinnas, sest viisin oma ägedad esinemiskleidid ja pulmakleidi müüki,» kirjutab Silvia Ilves Instagramis. «Boksis 279 leiate Liina Steini, Katrin Viirpalu, Gerli A. Chantelle'i jpt loomingut,» lisab ta. Enamik rõivaid on S-suuruses. 

Silvia Ilves rääkis Elu24-le, et põhjused, miks ta osa oma garderoobi sisust müüki paiskas, on mitmeid. «Tõdesin, et mul on liiga palju riideid,» ütleb ta. «Mõni kleit on jäänud väikseks ja mõnega ei saa tšellot mängida. Valgest Liina Steini kleidist on kahju loobuda. Kui ta poleks valge, jätaksin ta endale, aga praegu on see pulmakleit. See on kõige kallim kleit. 1900 maksis see aastaid tagasi. Müüki panin 600ga. Seda olen kasutanud ainult ühel fotosessioonil,» räägib Ilves. «See pruutkleit on flamenkostiilis. Nii kihvt, ei kortsu üldse,» ütleb Ilves. «See on teine pulmakleit mul. Neljanda lapse isaga oli plaan abielluda, aga need plaanid jäid pooleli.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles