SÕNAVAHETUS Hinnapakkumist küsinud tallinlanna sai sõimu osaliseks. Ettevõtte esindaja: ta pöördus meie poole sobimatult (3)

Triin Roos
, Elu24 reporter-toimetaja
Copy
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Tallinlanna Jaana pöördus hinnapakkumise saamiseks reklaamtoodetega tegeleva ettevõtte poole. Ta soovis teada logoga T-särgi, pusa, koti ja joogipudeli hinda, mida ta aga ei saanud. «Vastu tuli šokeeriv sõimukiri firma töötajalt, et ma olevat valelik ja ebamoraalne,» ütleb naine. Firma esindaja sõnul oli Jaana pöördumine nende poole lugupidamatu. Samas tunnistab ta: «Oleksin pidanud natuke viisakamalt ütlema.»

My Happy Logo veebilehelt hinnapakkumist tellida soovinud tallinlanna Jaana sai oma kirjale ootamatu vastuse. Toodete hinna asemel sai ta ettevõtte esindajalt hoopiski noomituse, mida ta poleks kuidagi oodata osanud.  

«Täna oli äärmiselt ebameeldiv ja esmane sellelaadne halvalt üllatav kogemus: küsisin viisaka kirjaga hinnapakkumist neljale logoga tootele teiste seas firmast «My Happy Logo», tuues välja ka juba kahest firmast saadud hinnapakkumised. Vastu tuli šokeeriv sõimukiri firma töötajalt, et ma olevat «valelik ja ebamoraalne, mängin nendega mänge, et keegi peaks mulle valskust tagasi tegema ja et neid ei huvita ebaausalt teenitud raha, et mul peaks piinlik olema ja et ma olen alla käinud ja kohutav inimene,»» kirjutab Jaana oma Facebookis. 

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles