UUS PILDIKATASTROOF? Ka Williami ja Catherine'i autofotol lasub töötlemiskahtlus

Inna-Katrin Hein
Copy
Briti Walesi prints William ja Walesi printsess Catherine suundusid 30. novembril 2023 Londonis Royal Albert Halli varieteed vaatama.
Briti Walesi prints William ja Walesi printsess Catherine suundusid 30. novembril 2023 Londonis Royal Albert Halli varieteed vaatama. Foto: DANIEL LEAL / AFP / Scanpix

Pärast seda, kui Briti Walesi printsessi Catherine'i emadepäeva fotot kritiseeriti töötlusvigade tõttu, arvatakse nüüd, et ka teist Kate'iga fotot on muudetud.

Walesi printsess vabandas 11. märtsil emadepäeva pildi pärast, mida mitu suurt uudisteagentuuri töötlemiskahtluse tõttu ei saanud kasutada.

Tunnike hiljem pildistati printsess Catherine'i auto tagaistmel koos prints Williamiga Windsori lossi juurest ära sõitmas. Kui 41-aastane prints William suundus sel päeval Londonis Westminster Abbeysse Commonwealth Day (Rahvaste ühenduse päeva) jumalateenistusele, siis väljaande People andmetel suundus 42-aastane Kate erakohtumisele. Milles see erakohtumine seisnes, ei ole teada, kuid arvatakse, et see võis olla eraarsti külastus või muu arstlik kontrollvisiit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles