Tallinna teetööd ajasid Alari Kivisaarel raadioeetris kopsu üle maksa: räme raha pannakse huugama, aga kellele seda trammi vaja on?

Elu24
Copy
Alari Kivisaar.
Alari Kivisaar. Foto: Tairo Lutter

Sky Plusi «Hommikuprogrammis» tuli teemaks Tallinna teetööd ja liikluskorraldus. «Võtke ennast kokku noh, mida te lammutate?» ei hoidnud Alari Kivisaar end raadioeetris tagasi.

Teisipäeva hommikul nentis Alari Kivisaar SkyPlusi eetris, et põhjust Tallinna linnaliikluses rõõmustada ei ole. «Konkreetselt ma pidingi poolele linnale ringi peale sõitma, et saada sinna, kuhu ma tahtsin saada, sest sealt, kus ma arvasin, et saab, ei saanud ja ei saanud enam kuhugi pöörata ja keerata ja lõpuks ma tegingi poolele linnale ringi peale.»

«Sa enam nagu ei saagi aru, kuhu sa pead sõitma või võid sõita. Kas sa saad pöörata või ei saa, milline rida või mis... seal on selline märkide rägastik. Neid ajutisi radu, teid ja nooli on nii palju – see on täitsa püha müristus,» ei suuda raadiohääl ära imestada. «Ma sattusin vahepeal isegi vastassuunda.»

«Võtke ennast kokku, mida te lammutate seal niimoodi? Vahet pole kummalt poolt sa lähened sellele pullile, see on täiesti kreisi,» nentis Kivisaar. 

Lisaks sellele tõstatas ta küsimuse, kellel üldse seda ehitatavat trammiteed vaja on. «Sinna pannakse mingi räme raha huugama. Ma tahaksin küsida, kellele seda trammi vaja on?» ärritus ta. Kaassaatejuhi Siim Tabla vastusele, et turistidele, vastas Kivisaar: «Okei, turist, aga edasi ongi kõik. Kas meie inimesed, enda Eesti inimeste jaoks on seda vaja?»

Teema lõpetuseks sõnas kaassaatejuht Maris Järva, et loodetavasti sellist suurt projekti heast peast ikka niisama püsti ei panda. «Ega siin ei imestaks millegi üle,» lisas Kivisaar. 

Kuula täispikka raadiosaadet SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles