KLÕPSUD Grete Griffin tähistab abikaasaga tähtsat päeva: ma olen igavesti tänulik

Elu24
Copy
Grete Griffin.
Grete Griffin. Foto: Kuvatõmmis Instagramist

USA profisportlane Robert Griffin III ja Eesti seitsmevõistleja Grete Griffin tähistavad pulma-aastapäeva!

Instagramis jagab Grete kauneid fotomeenutusi pulmapäevast. «Palju õnne kuuenda pulma-aastapäeva puhul mu elu armastusele,» seisab klõpsude juures.

«Asi polnud kunagi pulmas, vaid abielus ja oh sa poiss, kui ilus see on olnud. Ma ei tea, mida ma olen selles elus õigesti teinud, et mind on nii ilusa hingega abikaasaga õnnistatud, aga ma olen igavesti tänulik. Siit igavesti, mu arm! Lähme tähistame!

Möödunud aastal, kui paar tähistas viiendat pulma-aastapäeva, kirjutas Grete ühismeedias, et abikaasa taastas usu armastusse ja õnne.

«Aitäh, et oled parim inimene, keda tean. Aitäh, et esitad mulle väljakutseid, motiveerid mind ja inspireerid mind ja kõiki meie nelja last olema parimad versioonid endast. Sina oled liim, mis hoiab meid koos ja teeb meid tugevaks. Jumal teadis, mida ta sinuga teeb,» väljendas toona Grete armastust ja tänulikkust Instagramis tehtud postituses.

Türilt pärit Grete Griffin läks 2012. aastal USAsse õppima, kus tutvus oma tulevase abikaasa, Ameerika jalgpalli profiliiga (NFL) mängija Robert Griffin IIIga.

Paar abiellus 2018. aastal ning nende peres kasvab täna kolm tütart: Gloria, Gameya, Gia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles