NÄDALAPROGNOOS Nädal toob palju asju loori alt nähtavale: tasub panna tähele oma sisemisi tundeid ja kutseid

Margit Korbe
, astroloog
Copy
Oleme tundlikus ja unenäolises Kalade energias: Päike, Veenus, Saturn ja Neptuun on Kalades ning Päike jõuab ühendusse Kalade valitseja Neptuuniga. Kõik see valmistab meid ette kevade saabumiseks juba järgmisel nädalal.
Oleme tundlikus ja unenäolises Kalade energias: Päike, Veenus, Saturn ja Neptuun on Kalades ning Päike jõuab ühendusse Kalade valitseja Neptuuniga. Kõik see valmistab meid ette kevade saabumiseks juba järgmisel nädalal. Foto: Shutterstock

Sellised on planetaarsed ühismõjud, mis saadavad meid kuupäevadel 11. – 17. märts 2024. Loe lähemalt, mida nädal toob.

Möödunud pühapäeval toimus kuuloomine Kalade tähemärgis, seega oleme uue kuutsükli alguses, kus energia hakkab päev-päevalt tasapisi tõusma ning on suurepärane aeg panna midagi kasvama, olgu selleks taimed, ideed, loovad või tööga seotud projektid.

Kogu nädal möödub tugevas Kalade ja selle valitseja Neptuuni energias. Nimelt ei leia aset ühtegi muud suuremat taevaseisu, kui Päikese ühendus Neptuuniga Kalades tuleval pühapäeval. See nädal teeb inimesed kahtlemata tundlikumaks ja unistavamaks, kuigi mõned võivad kogeda neid päevi ka ähmaselt ja kummaliselt. Elu võib tunduda lausa ebareaalne või unenäoline.

Kalad on kõige spirituaalsem sodiaagimärk, ent kui inimene ei ole valmis elu sellisel tasandil nägema ja kogema, võib ta end hoopis kaotada, sest tavapärane loogika enam ei toimi. Tekib side tunnetega, mis on alateadvusse peitu surutud, kuid paljud inimesed üritavad neid tundeid alla suruda, kas siis toidu, alkoholi või mõne muu «leevendusega». Ometi on see aeg just selleks, et oma hingega silmitsi seista.

Sodiaagiringi lõpumärk Kalad võtab kokku kogu teekonna, mis algas möödunud kevadisel pööripäeval ja valmistab meid ette uueks kevadeks, mis saabub juba järgmisel nädalal. Alanud nädal võib mööduda tundlikus energias, mil olulisem on vaadata sissepoole ning asuda tegema ruumi uuele. Mõned inimesed võivad kogeda, nagu nad viibiksid kahe maailma vahel, teatavas limbos. Reaalsusetaju on praegu muutlik ja ujuv. 

Planeediseisud nädalapäevadel

Esmaspäevaõhtul kell 23.50 jõuab ka Veenus Kaladesse (lisaks Päikesele, Saturnile ja Neptuunile), kus see armastuseplaneet tunneb end väga hästi ning väljendub kõrgemas võtmes – see seis rafineerib inimeste väärtusi. Siit edasi muutuvad inimesed suhetes kaastundlikumaks, aga ka idealistlikumaks. Võib tekkida igatsus suurema romantika järele. Ent raskemaid emotsioone, nagu näiteks kurbust, elatakse üle ka sügavamalt. Kalade märgis muutuvad tunded kõikehaaravalt suureks, kuni õpitakse nendesse lahustuma. 

Neljapäeval kell 11.59 teeb Kuu ühenduse Uraaniga Sõnnis 20°01’ ning kell 18.00 kvadraadi Marsiga. See saab olema rahutum päev, kus kerkib esile midagi, millega tuleb alanud kuutsüklis rohkem tegeleda (see võis saada alguse juba möödunud nädalavahetusel kuuloomise paiku). Inimesed võivad reageerida kiiresti ja ootamatult ning see võib üllatada, ehmatada, ebamugavust põhjustada, aga ka Kalade roosat mulli veidi lõhkuda. Kuu pingenurk Marsiga on õnnetustele ja konfliktidele altim aeg, seega tasub olla ettevaatlik. Kuna tegu on Kuuga, möödub mõju paari tunniga. 

Pühapäeval kell 13.22 läheb täpseks korra aastas toimuv Päikese ühendus Neptuuniga, mis on üks väga tundlik ego lahustumise aeg. Sel ajal võib muutuda, kuidas me ennast ja teisi näeme. Mõned inimesed kogevad seda seisu imelise ja ekstaatilisena, teised aga emotsionaalse või hingelise painena. Raskem on see siis, kui inimesed on oma egoga liialt samastunud. 

See päev toob nähtavale midagi meie varjatud alateadvusest ning see võib olla inspireeriv. Mõnedes käivitub tugev loometuhin, hing läheb justkui õitsema. Võib meenuda mõni ära unustatud unistus. Tunded, igatsused ja meenutused, mis tekivad, räägivad midagi meie hinge tõelistest soovidest ja vajadustest. Neid tasub panna tähele. 

Neptuun justkui näitab, et need süsteemid, mille järgi siin maisel tasandil tublilt toimetatud ja tegutsetud on, ei oma suuremas plaanis mingit tähtsust. On midagi enamat. Mõnede inimeste jaoks on see tunne vabastav ja vaimustav, teiste jaoks jällegi hirmutav. Kõik sõltub sellest, kuivõrd tugevalt keegi elu materiaalse poole ja näilisusega suhestunud on. 

See on nädal, mil häälestuda tõeliselt oma hingele, et siis kevadega koos sellest puhtamast kohast looma hakata. 

Kuu on tühikäigul

Teisipäeval kell 13.07 – kolmapäeval kell 02.29

Reedel kell 00.28–05.16

Pühapäeval kell 06.42–11.41

Nendel aegadel tasub vältida olulisi algatusi ja otsuseid, kui eesmärk pole just midagi tühistada.

Siit saad teada lähemalt Kuu tühikäigu kohta!

Retrograadsed planeedid

Retrograadsed planeedid puuduvad! Kõik planeedid on otseses liikumises kuni 2. aprillini.

Siit saad teada lähemalt planeetide retrograadsuse kohta!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles