«Sünnipäev jäi üürikeseks.» Seltskond sunniti Tartu restoranist ootamatult lahkuma (6)

Copy
La Dolce Vita restoran Tartus.
La Dolce Vita restoran Tartus. Foto: Laila Kaasik

Tartus La Dolce Vita restoranis reede õhtul sõbranna sünnipäeva tähistanud Kristel räägib, kuidas ühel hetkel neile lihtsalt teatati, et 20 minuti pärast tuleb lahkuda. «See on lugu sellest, kuidas meid söögikohast välja visati,» ütleb ta ning jagab, mis täpsemalt juhtus. Restorani omanik vabandab klientide ees ja selgitab, et broneeringusüsteemis oli tekkinud viga ja seepärast oli seltskonnale arvestatud vaid 2,5 tundi. «Kompenseerime selle kuidagi,» ütleb omanik Danilo Venturini. 

Kristel õhtustas reedel Tartu kesklinnas asuvas La Dolce Vita restoranis kuueliikmelise seltskonnaga. «Reede õhtul juhtus midagi, mis ka mul, kes ma olen käinud ja näinud ja söönud ja joonud siin ja seal, lõua lauale kukutas,» ütleb ta. Kristel räägib, kuidas tema sõbranna tähistas Tartu kesklinnas La Dolce Vita restoranis oma sünnipäeva. «Mul on väga kahju, et inimese tähtis päev niimoodi ära rikuti,» sõnab Kristel Elu24 toimetusele.

«Sünnipäevalaps oli viksilt nädal tagasi laua broneerinud ja puha, lauda toodi veini ja toitu. Võinuks ju arvata, et ongi nagu ühes mõnusas kohas teel Toskaanasse, kui ühel hetkel poleks lauda ilmunud teenindaja, kes teatas, et «20 minuti pärast peate hakkama minema»,» meenutab Kristel.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles